Amerika'dan polis vahşetleri

Amerika'dan polis vahşetleri
ABD'de Chicago ve West Richland kentlerinde yaşanan iki farklı polis şiddeti olayı kameralara yansıdı. Kurbanlar, haklarını mahkemelerde arıyor.Abone ol

İlk olay Chicago'da bir lokanta çıkışında meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir polisin iki ki ohio seo şiyi dövdüğü, ardından da başka polislerin olay yerine geldiği görülüyor. Polisin kötü muamelesine maruz kalan Matthew Clark ve Gregory Malandrucco, yaptıkları açıklamada, kasada para öderken istemeden polislerin yolunu kestiklerini, bunun üzerine de polislerin onları otoparkta beklediklerini, kendilerine bağırmaya başladıklarını söyledi.

Polisi sakinleştirmeye çalıştıklarını ancak saldırıya uğradıklarını belirten kurbanlar, dava dilekçelerinde üniformalı polislerin gelip olanları unutmalarını istediklerini, kendilerini de otoparkta tıbbi yardım sağlamadan bıraktıklarını iddia etti. İkili, yedikleri dayaktan ötürü burunlarının kırıldığını ve beyin sarsıntısı geçirdiklerini anlattı. Dayak sonrası çekilen fotoğraflarda da Clark ve Malandrocco'nun yüzlerinde kan olduğu ve gözlerinin morardığı görülüyor.



Kategori : DÜNYA