Edirne Belediyesinden polise dinleme esprisi

  • Ana Sayfa
  • Edirne Belediyesinden polise dinleme esprisi
Edirne Belediyesinden polise dinleme esprisi
Edirne Belediyesi'nin, daha önce böcek yerleştirerek kendilerini dinleyen Emniyet'e karakol için bina tahsis törenine dinleme esprisi damga vurduAbone ol

Belediye binasından polisin yerleştirdiği böcekler çıkan CHP'li Edirne Belediyesi Emniyet'e karakol için bina tahsis etti. Karakolun açılışında Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, google seo çalışması Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'ya "Artık burada çay kahve içerken bizi dinlersiniz" dedi.

Edirne Belediyesi'nin, restore ettirip Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis ettiği binada kurulan "Selimiye Polis Merkezi"nin dünkü Polis Günü'nde yapılan açılış törenine, AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Valisi Mustafa Büyük ve Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı da katıldı.

Emniyet'in, Edirne Belediyesi'ne iki kamera düzeneği yerleştirdiği ortaya çıkmıştı. Eski belediye başkan yardımcısının odasındaki sprey cihazının arızalanmasıyla tesadüfen bulunan kamera ve dinleme cihazı daha sonra polis tarafından "demirbaş" olduğu gerekçesiyle istenmiş ve bir tutanakla teslim alınmıştı.

Daha sonra Başkan Sedefçi'nin makam odasındaki televizyona yerleştirilmiş olan kamera ve dinleme cihazı ise kuşku üzerine yapılan aramada ortaya çıkmıştı.

BU olayın ortaya çıkmasından sonra da CHP'li milletvekilleri televizyonun başında açıklama yapmıştı.



Kategori : GÜNCEL