Simav'ın Fen Lisesi öfkesi!

Simav'ın Fen Lisesi öfkesi!
Eğitim alanındaki başarısıyla Kütahya merkez ve ilçelerini dörde katlayan Simav, Fen Lisesi’nde öksüz kaldı.Abone ol

Beceriksiz siyasiler yüzünden Simav’ın hakkı olan Fen Lisesini önce Gediz, ardından da Tavşanlı kaptı, Simav’ın Fen Lisesi hayalleri tamamen suya düştü. Fen Lisesini hak ettiği halde Gediz ve Tavşanlı’ya kaptıran Simav’da vatandaşlar ve sivil google seo çalışması toplum örgütleri olaya çok büyük tepki gösterdi.

Eğitim yatırımlarında devletinden önde giden Simav’da vatandaşlar yapılan bu haksızlıkları içlerine sindiremediklerini ve bunun sorumlusunun da beceriksiz siyasiler olduğunu bildirdi. Kendilerine Fen Lisesi hususunda söz veren siyasileri göreve çağıran Simavlılar,” Eller Aya Biz Yaya” diyerek Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav ve Simavlıların küçük düşürüldüğünü iddia etti. Bundan böyle siyasilerin Simav ile ilgili söylemlerine bir daha inanmayacaklarını dile getiren vatandaşlar,” Bizi uyutan ve kandıranlarla elbet bir gün hesaplaşacağız. Bunun bilinmesinde yarar görüyoruz diye konuştu.

Kendilerine söz verilen ikinci Fen Lisesinin Tavşanlı ilçesine kaydırılmasını AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu’nun hemşerilerine gönderdiği müjdeyi haber yapan basından öğrendiklerinde şok olduklarını ifade eden Simavlılar, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail hakkı Biçer ile İlçe Teşkilatına göndermede bulunarak,” Siz konuşuyorsunuz, eller kavuşuyor. Siz ne işe yararsınız” diyerek tepkilerini dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL