İzmir kent ekmek büfesini üçe katlıyor

  • Ana Sayfa
  • İzmir kent ekmek büfesini üçe katlıyor
İzmir kent ekmek büfesini üçe katlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi özellikle yoksulların ilgi gösterdiği kent ekmek büfesini sayısını üçe katlama kararı aldı. Abone ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kent Ekmek'e büfe sayısını 26'dan 70'e çıkarıyor. Ekmek gramajı ve büfe satış saatleriyle ilgili de yeni düzenlemeye gidildi.

İç ve dış tasarımı yenilenen ve büyüyen yeni büfelerden, ilk etapta 11 tanesi hizmete sokularak mevcut sayı 37'ye çıkarıldı. Daha önce hizmet veren ba louisiana seo zı büfeler de yenilendi. Kent Ekmek Fabrikası yetkilileri, nisan sonuna kadar sayının 70'e yükseltileceğini açıkladı.

Büfe sayısındaki artışla birlikte günlük 44 bin olan ekmek üretimini 120 bine çıkaracak olan Kent Ekmek, gramajda da yeni bir düzenlemeye gitti. Bundan böyle 300 gr. ekmekler, yine piyasa fiyatının altında olan 40 kuruştan satılacak. Büfe sayısı ve günlük üretim kapasitesini arttıran Kent Ekmek, vatandaşlardan gelen talep üzerine büfelerdeki çalışma saatlerini de uzattı. Daha önce 07.00-15.00 arasında hizmet veren büfeler, bundan böyle pazar günleri hariç 06.00-18.00 arasında satış yapacak.

MAHALLELERDE YENİ KURULAN VE KURULACAK BÜFELER:
Karşıyaka ilçesinde Örnekköy, Çiğli'de Egekent, Evka5, Küçük Çiğli ve Cumhuriyet, Bayraklı'da Nafiz Gürman 2, Yamanlar 2, Adalet, Osmangazi, Refik Şevket İnce ve Postacılar, Bornova'da Serintepe, Yeşilova, Mevlana, Doğanlar, Gürpınar, Evka3, Işıklar, Atatürk, Evka4, Çınar ve Kızılay, Konak'ta İsmet Paşa, Atamer, İkinci Kadriye, Hasan Özdemir, Selçuk ve Çınartepe, Karabağlar'da Selvili, Salih Omurtak, Refet Bele, Cennetçeşme, Günaltay, Yurtoğlu, Gülyaka, Cennetoğlu, Vatan ve Peker, Buca'da İnönü, Atatürk, Buca Koop, Göksu, Çağdaş, Laleli, Kozağaç, Akıncılar, Menderes ve Fırat, Gaziemir'de ise Aktepe, Beyazevler ve Dokuz Eylül mahalleleri.



Kategori : GÜNCEL