Çukurca devlet hastanesinin eli kulağında

  • Ana Sayfa
  • Çukurca devlet hastanesinin eli kulağında
Çukurca devlet hastanesinin eli kulağında
AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmutalip Özbek ve beraberindekiler, devlet hastanesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.Abone ol

AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmutalip Özbek, Sağlık Bakanlığı Yapı Daire Başkanlığı'ndan görevli inşaat mühendisi ile birlikte Çukurca ilçesinde yapılacak olan devlet hastanesi için yer tespit çalışmasına katıldı.

Abdulmutalip Özbek, beraberindeki Sağlık Bakanlığı Yapı Daire Başkanlığı'ndan oklahoma seo görevli inşaat mühendisi Yusuf Yeşilbağı, Hakkari İl Sağlık Müdürü Osman Eren Karpuzoğlu ile birlikte Çukurca ilçesine geldi. Çukurca Belediye başkanı Mehmet Kanar ve AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Yıldız tarafından karşılanan Özbek ve beraberindekiler, devlet hastanesinin yapılacağı planlanan alanda incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, devlet hastanesi için belediyeye ait olan 7 bin metrekare araziyi tahsis etmeye hazır olduklarını söyledi. Kanar, "Tek istediğimiz ilçemize bir devlet hastanesinin yapılmasıdır. Biz belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız" dedi.

AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmutalip Özbek ise, yeni yapılacak hastane için uygun görülen üç yerde de inlemelerde bulunduklarını belirterek, "Bizlere cazip bir teklif sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Var olan bütün teklifleri değerlendireceğiz. Bu hizmet hepimiz içindir. Gerek ilimiz gerekse ilçelerimizin bu gibi hizmetlere ihtiyacı var. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerekir. Gerek eğitim gerekse sağlık konusunda bizlerde elimizden gelenini yaparak bu gibi hizmetleri kentimize getirmeliyiz. Bu gibi hizmetler hepimiz içindir" şeklinde konuştu.

İlçe olduktan bu yana ilk defa hastanenin yapılacak olması ise vatandaşları sevindirdi.



Kategori : GÜNCEL