AK Parti Nazilli'de kan değişimi

  • Ana Sayfa
  • AK Parti Nazilli'de kan değişimi
AK Parti Nazilli'de kan değişimi
AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yedi yıldır yürüten Ali Ertürk'ün yerine parti genel merkezinden yeni bir isim atandı.Abone ol

AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevini 7 yıl yürüten Ali Ertürk ve yönetim kurulunun istifası ile boşalan ve AK Parti Genel Merkezince Nazilli İlçe Başkanlığı görevine atanan Ersin Esenlik, eski Başkan Ali Ertürk’ten görevi devraldı.

AK Parti İlçe Binasında yapılan devir teslim töreninde Ak Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk başta olmak üzere İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, İ michigan seo l Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Eker ve Kadir Mutlu, eski ilçe Başkanı Ali Ertürk ile eski yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Devir teslim töreninde konuşan Ak Parti eski İlçe Başkanı Ali Ertürk; “Bize verilen tüm görevleri 7 yıl boyunca en iyi şekilde yerine getirdik. Hizmet etme görevi değişiyor ve arkadaşlarımıza devrettiğimiz görevleri bundan böyle partili bir arkadaş olarak destekleyeceğiz” dedi.

Genel Merkezin verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyen Ersin Esenlik; “Partimizi ilçemizde yine birinci parti yapmak için çok çalışacağız. Tecrübeli ve deneyimli eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve yeni arkadaşlarımdan oluşturacağımız yeni yönetim kurulu ile Nazilli genel ve yerel seçimlere hazırlanacaktır. Genel merkezimizin kadınlara verdiği önemi gösteren Nazilli’deki yeni görevimle kadınların siyasette başarılı olabileceğini göstereceğiz” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Ak Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli siyasetindeki yaşanan hizmet esprisi içerisinde bugün olduğu gibi yine bir yol ayrımı yaşadıklarını ifade ederek “Bu güne kadar görevini sürdüren ilçe başkanımız Ali Ertürk görevini yeni yol arkadaşı Ersin Esenlik’e devretti. Bundan sonra da yeni açılımlar, yeni fırsatlarla Ankara’nın kaynaklarını ilçemize ve bölgemize aktarmak için görevlerimizi sürdürüyoruz. Genel merkezimiz tarafından atanan ve kongremize kadar görevini sürdürecek olan yeni başkanımıza başarılar diliyorum. Bu güne kadar başarılı çalışmaları ile görevlerini sürdüren Başkan Ali Ertürk ve ekibini kutluyorum” dedi.



Kategori : GÜNCEL