Türkiye'nin en hayvansever belediyesi

  • Ana Sayfa
  • Türkiye'nin en hayvansever belediyesi
Türkiye'nin en hayvansever belediyesi
Başta aşılama, kısırlaştırma olmak üzere belediyeler sokak hayvanlarıyla ilgili pek çok çalışma yapıyor. Ama bu bir ilk...Abone ol

Belediyeler sınırlarını aşıyor. Bu günü kadar sokak hayvanları için kısırlaştırma, aşılama ve barınak gibi pek çok çalışma yapıl michigan seo dı. Ama bu bir ilk oldu. Edirne'de sahipsiz hayvanlarının beslenmesi için sokaklarda yalaklar yapıldı.

Edirne Belediye Başkanlığı ile Edirne Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği üyeleri, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında kısırlaştırılan sahipsiz hayvanların beslenmesi için şehir merkezinin uygun noktalarına yalaklar yerleştirdi.

Yalaklar sayesinde sokak hayvanlarının kabalık ortamlardan çekilmesi ve çevresine zararsız hale getirilmesi hedefleniyor.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, sahipsiz hayvanlarla ilgili çalışmaların kanunlara uygun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Sedefçi, "Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri ülkemiz için yeniliklerde getiriyor. Karşılıklı görüş alışverişi ile daha verimli şekilde çalışacağımıza inanıyorum" dedi.



Kategori : GÜNCEL