Melikgazi'de yol çalışmaları sürüyor

  • Ana Sayfa
  • Melikgazi'de yol çalışmaları sürüyor
Melikgazi'de yol çalışmaları sürüyor
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gürpınar Bölgesinde yol ve çevre düzenlemesi yapılarak hizmete açıldığını söyledi.Abone olİNTERNETHABER.COM

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Gürpınar Mezarlık yolu olarak bilinen yolda yol düz new york seo enleme çalışması yapılarak güvenli, seri ve Gürpınarlılara yakışır ulaşım ağı oluşturulduğunu söyledi.

Büyükkılıç, "Gürpınar Bölgesinde dün 1200 çam fidan dikimini gerçekleştirdik. Mezarlık yolu olarak bilinen yol da ise çalıma yaparak hizmete açtık. Bu yol da önce yol genişliğini 5 metreye çıkardık. 14 bin ton temel ve yol dolgu malzemesi serdik. Yolun alt yapısını oluşturduktan sonra 2 bin 300 ton asfalt kullanarak asfaltlama çalışması yaptık. Şimdi hizmete açık ve Gürpınarlılara hayırlı olsun" dedi.

Gürpınar halkının isteği üzere yapılan yol çalışması ile Gürpınarlıların Melikgazili olmanın farkını yaşadıklarını ifade eden Büyükkılıç, Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan bölgelerde öncelikle seri ve güvenil yol ağı için çalışmalara ağırlık verildiğini sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL