Bu da Melih Gökçek demokrasisi!

  • Ana Sayfa
  • Bu da Melih Gökçek demokrasisi!
Bu da Melih Gökçek demokrasisi!
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu seçiminde ilginç bir olay yaşandı. Komisyona hartilerin gösterdiği değil göstermediği üyeler seçilldi. Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ilginç bir seçim yapıldı. MHP ve CHP'nin İmar Komisyonuna aday gösterdiği isimler yerine AK Partili üyelerce başka üyeler seçildi.

Toplam 9 üyesi bulunan komisyonun beş üyesini AK Partililer oluştururken MHP ve CHP'den de 2'şer üye seçildi. Ancak üyeler belirlenirken CHP ve MHP' connecticut seo nin aday gösterdiği isimler değil AK Partiler kendi istedikleri isimleri seçti.

MHP İmar Komisyonu için İbrahim Uyar ve Kadir Yanık'ı aday gösterdi. Yerlerine AK Partlilerin oylarıyla Hayrettin Çetin ve Hüseyin Günay komisyona seçildi.

CHP İmar Komisyonu için Durmuş Akkaya ve Nihat Hatam'ı aday gösterdi. Bunların yerine de AK Partili üyeler CHP'li Cemil Gürsoy ve Mehmet Yurtsever'i seçti.

GÖKÇEK'E AYETLİ GÖNDERME

Partisinin aday göstermesine karşın seçilemeyen MHP'li İbrahim Uyar Gökçek'i ayetli bir gönderme ile eleştirdi. Gökçek'in işinin uzmanlarının bu işlere girmesini engellemeye çalıştığını savunan Uyar şunları söyledi:
"Melih Gökçek hukuki zekasını kullanarak komisyonda olmamı engellemeye çalışıyor. Bizi belki önemsemiyor olabilir. Ben kendisine Nİsa suresinin 58. ayette yazan "Muhakkaki Allah size emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Gerçekten Allah bu emriyle size ne güzel öğüt veriyor. Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür" sözlerini hatırlatmak isterim."

BAHÇELİ EL KOYACAK

Seçim sonucu MHP lideri Devlet Bahçeli'ye de gidecek. Uyar, "Melih Bey Gölbaşı'nda 70 daireyi nasıl 700 daireye çıkardığını anlatmamdan rahatsız. Bir kaç konuda sus ne istersen yaparız eddiler. MHP Grubuna bizzat gelip aday olmamamı istediler. Konuyla ilgili Genel Başkan Bahçeli'ye bilgi vereceğim. Bahçeli olaya el koyuyor" dedi.



Kategori : GÜNCEL