Sarıyer Belediyesi sözlerini tutmadı!

  • Ana Sayfa
  • Sarıyer Belediyesi sözlerini tutmadı!
Sarıyer Belediyesi sözlerini tutmadı!
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibinin bir yılını değerlendirdi. Abone ol

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Belediyesi'nin bir yılını değerlendirdi.

Belediye meclisinden 22 "evet"e karşın AK Parti g yunanistan turist rubundan 8 "hayır" oyu alarak kabul gören faaliyet raporunda yer alan tüm faaliyetlerin AK Parti döneminden miras kalan faaliyetler olduğunu belirten Özdemir, şu şekilde konuştu: "Sarıyer'de, CHP dönemi belediyeciliğinde, belediyeciliğin rutini olan çöp toplama dışında elle tutulur bir faaliyet yok. Ve bu konuda da belediye görevlileri mahallelere kendi astıkları pankartlarla kendi kendilerine teşekkür ederek göz boyamaya çalışıyorlar. Balıkçılar çarşısından, Sarıyer Spor Kulübüne; tapu sorunundan, Maden Dereiçi'ne su getirilmesine kadar seçim döneminde verilen hiçbir söz yerine getirilmemiştir.

Faaliyet raporunda yer alan tüm çalışmalar, AK Parti belediyeciliği dönemindeki çalışmalardır. Önümüdeki günlerde belediye meclis üyelerimizin de katılacağı bir toplantı düzenleyerek konunun detaylarını yerel basınımızla paylaşacağız".



Kategori : GÜNCEL