Sakal-ı Şerif hırsızı yakayı ele verdi

  • Ana Sayfa
  • Sakal-ı Şerif hırsızı yakayı ele verdi
Sakal-ı Şerif hırsızı yakayı ele verdi
Sivas'ta bir camiden Sakal-ı Şerifi çalan zanlıyı daha önce de camiden hırsızlık yapan bir zanlının parmak izi ele verdi. Camilerden Abone ol

Sivas'ta camiden çalınan Sakal-ı Şerif'le ilgili bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi bir camiden hırsızlık girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonr google reklamları a serbest bırakılan bir zanlı.

Bu zanlı kentteki başka bir camiden çalınan Sakal-ı Şerif'in saklandığı özel sandıkta parmak izinin tespit edilmesi üzerine yeniden gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmetpaşa Mahallesi'ndeki Sarızade Mehmetpaşa Camisi'nden önceki gün hırsızlık girişiminde bulunduğu ileri sürülen ve caminin imamı ile cemaati tarafından yakalanan İ.S, sevk edildiği Cumhuriyet Savcılığı'nın ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Hırsızlık girişimi üzerine ortaya çıkan merkez Kızılırmak Mahallesi İmaret Camisi'nden Sakal-ı Şerif çalınması olayıyla ilgili araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, Sakal-ı Şerif'in saklandığı minberindeki özel sandıkta İ.S'ye ait parmak izi tespit etti.

Bunun üzerine savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Sivas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Sakal-ı Şerif'in bulunmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.



Kategori : GÜNCEL