2-0'dan 3-2 kaybeden Rıza ne dedi?

  • Ana Sayfa
  • 2-0'dan 3-2 kaybeden Rıza ne dedi?
2-0'dan 3-2 kaybeden Rıza ne dedi?
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay karambolden yedikleri gollerle yenildiklerini söyledi.Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul'a kazanmak için geldiklerini belirterek, ''Bütün düşüncemiz 3 puan almaktı. O doğrultuda başladık. İstediğimiz pozisyonları bulduk. Ama maalesef değerlendiremedik'' dedi.

Öne geçtikten sonra geriye çekilmediklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, ''Beşiktaş riske girdi. Karambolden goller yedik. Bu maçta eksiklerden dolayı şans verdiğim oyuncular vardı. Belki tecrübeli oyuncular ağırlıklarını koysalardı daha farklı şekilde buradan ayrılabilirdik. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama oynanan futboldan memnunum. Ancak yine de bizlerin böyle goller yememesi gerekiyordu'' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
beşiktaş eskişehirspor mustafa denizli rıza çalımbay
27 Mart 2010 23:41
Spor
10 yorum
1,363 okunma
Bu haberi yazdır
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş MySpace de paylaş Digg de paylaş Del.icio.us da paylaş
Favorilerine Ekle
Yorum yapın
gene mi 2010-03-28 00:52:10

Ortada bu kadar şikeci ve tutuklamalar varken neden adam gibi adamlara dil uzatırsınız bre gafiller. Bu Beşiktaşın 2:0 dan kazandığı ilk maç mı? son maçta değil. Demek ki herkes karşısındakini kendi takımı gibi biliyor. Aslında bu iftiraların nedeni belli, BJK korkusu. 2:0dan fb veya gs kazansaydı kahramanlık destanları yazılırdı şimdi. İyi ki renkli takım tutmamışım. Üstelik formamızdaki Ayyıldız, ne dediniz duyulmuyor sizde yok mu?
Ziyaretçi
katılıyom 2010-03-28 00:17:41

es es galatasasaray ı fener i yeniyo ne hıkmet bjk yi yenemiyo hep mi yenilgi bu ya da tesadüf mü anlamış deyilim bi şey oluyo amaaaaaaaaaa
Ziyaretçi
Rıza 2010-03-28 00:13:03

Forza Beşiktaş demiştir ne diyecek
Ziyaretçi
adam görünümlü rızaa 2010-03-28 00:10:46

görünüm önemli değil içerik önemli rıza efendi sonuç ortada
Ziyaretçi
Bülent Uygur dan neden ders almazsin hoca 2010-03-28 00:10:23

Bak simdi ne hallerde.
Ziyaretçi
aga 2010-03-28 00:10:18

Sevgili ES ES liler, böyle bjk yalakası hocayı lütfen desteklemiyelim.Eskişehir farklı mağlup edeceği takımı rızanın bjk li olması dolayısı ile kaybetmiştir.derhal kovulmalıdır.yazıklar olsun rıza çalımbay.
Ziyaretçi
rıza hocam 2010-03-28 00:08:47 seo company

bilyorum yapamzsın ama inan içime kurt üşmedi değil...
toprak toprak
rıza yemezler aslanım 2010-03-28 00:00:00

2 0 öne geç ondan sonra takımı oynatma ekmek yediğin kaba etmeyeceksin adam gibi takımını oynatacaksın profesyonelolamıyorsan bu işi bırakacaksın hep tesadüfmü diğer takımlara asılıp BJK ye yatmak
Ziyaretçi
ah rıza vah rıza 2010-03-27 23:58:30

rıza ne zaman beşiktaşı yenmişki bu akşam yensin..Millet belki inanır rıza,söylenmeye devam et,yerseler tabi...
Ziyaretçi
AYIP 2010-03-27 23:54:41

yeme bizi rıza hoca. 2. devre takımın ruh gibiydi . kulaklarını çekilmiş anlaşılan. bu 10. maçındı galiba bjk ye yenildiğin.
Ziyaretçi
Döviz 1,5365
1,5375 2,0605
2,0614 365,39
365,39 56.611
56.611 Döviz
Haber7 IPHONE
Son Dakika
Son Dakika Günün Haberleri
Günün Haberleri Kitap Sayfası
Kitap Sayfası Arşiv Arama
Arşiv Arama Gazete 1. Sayfaları
Gazete 1. Sayfaları Video Galeri
Video Galeri Foto Galeri
Foto Galeri Günün Karesi
Günün Karesi Oyunlar
Flash Oyunlar Link Bankası
Link Bankası Bilgi Yarışması
Bilgi Yarışması Harita Servisi
Harita Servisi
Diğer Haberler

* 'AK Parti'den yüzde 60'larıı bekleyin'İstanbul'da gaspçı operasyonuErdoğan: Kudüs'te İsrail'i izleyemeceğizAziz Yıldırım'ın kardeşi GS kongresinde oy kullandıChlelsea, Aston Villa'ya 7 gol attı VİDEOErdoğan, Libya'da Kaddafi ile görüştüMersin'e havaalanı müjdesiRıdvan hangi takımın başına geçiyor?Galatasaray 'Polat'la yola devam' dediCHP, hükümete atın 'testisi'ni sordu!CHP lideri Baykal nikah şahiti oldu

Son DakikaGünün Haberleri
En Çok...
Okunan
Yorumlanan
Galatasaray 'Polat'la yola devam' dediChlelsea, Aston Villa'ya 7 gol attı VİDEOErdoğan: Kudüs'te İsrail'i izleyemeceğizRıdvan hangi takımın başına geçiyor?CHP, hükümete atın 'testisi'ni sordu!Mersin'e havaalanı müjdesi'AK Parti'den yüzde 60'larıı bekleyin'Aziz Yıldırım'ın kardeşi GS kongresinde oy kullandıErdoğan, Libya'da Kaddafi ile görüştüİstanbul'da gaspçı operasyonu
Erdoğan: Kudüs'te İsrail'i izleyemeceğizCHP, hükümete atın 'testisi'ni sordu!Galatasaray 'Polat'la yola devam' dediChlelsea, Aston Villa'ya 7 gol attı VİDEORıdvan hangi takımın başına geçiyor?'AK Parti'den yüzde 60'larıı bekleyin'Mersin'e havaalanı müjdesiErdoğan, Libya'da Kaddafi ile görüştüAziz Yıldırım'ın kardeşi GS kongresinde oy kullandıİstanbul'da gaspçı operasyonu
Haber 7 Yazarları
Ünal TANIKÜnal TANIK
Ülkücüler, ne Osmanlı ne Türk tarihini biliyor Prof. Osman ÖZSOYProf. Osman ÖZSOY
Bu hikayeden alınacak çok ders var Mehmet Ali BULUTMehmet Ali BULUT
Rıza Zelyut ile 'Belauzzaman' buluşması Aynur AYAZAynur AYAZ
Nelere şahit olmak istersin diye sorarlar adama... Resul KURTResul KURT
Primi ödenmeyen sigortalının emekliliği Mustafa YÜREKLİMustafa YÜREKLİ
Baykal, Bahçeli, Demirel ve Cindoruk general olsaydı Erkam Tufan AYTAVErkam Tufan AYTAV
Dönüşü olmayan kapı ve Senegal Dr. Saim ŞENDİLDr. Saim ŞENDİL
Haber7 yazarı Şendil'in Haiti'de 10 günü Orhan ÇINAROrhan ÇINAR
Hayvansever olmanın altında yatan temel neden Senai DEMİRCİSenai DEMİRCİ
'Tasavvuf' tezgâhıyla üretilen 'kısa devre' din
Alıntı Yazarlar
Ergun BABAHANErgun BABAHAN
Yeter artık, söz milletin Fehmi KORUFehmi KORU
Çarpıt oğlum, çarpıt Serdar TURGUTSerdar TURGUT
Cemaati düşünmekten ben korkmam, ya siz? Cengiz ÇANDARCengiz ÇANDAR
12 Eylül'ün 'balta girmemiş ormanı'na balta vurmak... Faruk ÇAKIRFaruk ÇAKIR
Gladstone da mağlûp oldu Can ATAKLICan ATAKLI
CHP hatayı tamir ediyor Hüsnü MAHALLİHüsnü MAHALLİ
Ortak payda Erdoğan Meliha OKURMeliha OKUR
Merkel'in kunta kinteleri! A. İhsan KARAHASANOĞLUA. İhsan KARAHASANOĞLU
'Darbeci Anayasası'nı din gibi görüyorlar!
Borcum borç ama 20 yılda öderim Borcum borç ama 20 yılda öderim Hazine alacağının peşine düşünce, belediyeler de kırmızı alarma geçti. 4.2 milyar lira borcu bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi nin Başkanı Gökçek, Bu yıl 225 milyon lira ödeyeceğiz. Herhalde 20 yılda biter dedi.
Derbiyi kazananın kasası dolacak! Derbiyi kazananın kasası dolacak! Dünyanın en büyük derbilerindende biri olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, ev sahibi Galatasaray ın kasasına, bayram ettirecek. İki büyük takımdan, dev derbiyi kazananın kasasına 354 bin TL lik prim dolacak.
20 milyar dolar yatırım yapacağız 20 milyar dolar yatırım yapacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İslam Kalkınma Bankası ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini, enerji için verilebilecek kredi miktarının 1,5 milyar dolara çıkartılması talebinde bulunduklarını belirtti.
Libananco için kesenin ağzını açtı Libananco için kesenin ağzını açtı Uzanlar, Libananco davasında Türkiye den yüklü tazminat alabilmek için kelimenin tam anlamıyla, kesenin ağzını açtı. Uzanlar, faiziyle birlikte 20 milyar doları bulan dava için şu ana kadar 60 milyon dolar para harcadı.
Dünya bu gece 1 saat kararacak! Dünya bu gece 1 saat kararacak! Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından, yaklaşık dört yıldan beri düzenlenen Dünya Saati adlı etkinliği, Birleşmiş Milletler tarafındanda destekliyor. Uygulamaya katılacak olanlar bu gece ışıkları kapatacaklar.
Lampard coştu, Chelsea çıldırdı: 7-1 / VİDEO Lampard coştu, Chelsea çıldırdı: 7-1 / VİDEO İngiltere Premier Lig de 32. hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea sahasında Aston Villa yı ağırladı.
Hangi takımın başına geçiyor? Hangi takımın başına geçiyor? Bir dönem Fenerbahçe yi çalıştıran NTV spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, hangi takımın başına geçcek?
2 avans 3 te biter! / GALERİ 2 avans 3 te biter! / GALERİ Süper Lig de zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen Beşiktaş, İnönü de 2-0 geriye düştüğü maçı geri çevirmesini bildi.
Alpay Özalan kulüp satın aldı! Alpay Özalan kulüp satın aldı! A Milli Futbol Takımı ve Beşiktaş�n unutulmaz oyuncularından Alpay Özalan, futbol kulübü sahibi oldu.
Daum giderse, kim gelecek? Daum giderse, kim gelecek? Büyük umutlarla takımın başına yeniden geçen Daum, eğer bu sene şampiyonluğa ulaşamazsa sezon sonu gitmesi kesin gibi.
Uzaklardan Mektuplar
Elif YUNAKElif YUNAK
Gurbet gelinleri M. Cebrail ALTINDAĞM. Cebrail ALTINDAĞ
Obama Amerika'nın sağlığını bozuyor ! (3) Zehra YAVUZZehra YAVUZ
Türkiye’nin Nazileri
Röportaj
Türkiye'de genetik düşmanlık büyüyor
OKUR TEMSİLCİSİ
Nevruz mu, Newruz mu? 'Yazar'ım diyenlere fırsat...
Namaz Vakitleri
İmsak05:20
Güneş06:48
Öğlen13:16
İkindi16:45
Akşam19:33
Yatsı20:53
Hava Durumu
Güncel 3. Sayfa Ekonomi Siyaset Spor Dünya Sağlık Medya Tekno-Bilim Otomobil Eğitim Kadın Yaşam Kültür Sanat
Futbol Turkcell Super Lig Bankasya 1. Lig Şampiyonlar Ligi Basketbol TBL EURO Basket NBA Voleybol Tenis Motor Sporları F1 At Yarışları Diğer Branşlar
Eko Gündem Dünya Ekonomisi Finans Bankacılık Borsa Döviz Sektörel Bilim-Teknoloji Turizm Tekstil Şirketler Otomotiv Gayrimenkul İnsan Kaynakları
Nokta Elektronik Medya Ltd. Şti. 2003-2010
Yazılım: Faik Almendi
Sistem: Cüneyt Kavasoğlu
Tasarım: Burak Gürbüz
Kulanım Şartları | Yayın İlkeleri



Kategori : GÜNCEL