Tokat'ta örnek birliktelik

Tokat'ta örnek birliktelik
Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçimlerine ikinci dönem için aday olan Başkan Mehmet Bekçi,rakibini ziyaret etti.Abone ol

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçimlerine ikinci dönem için aday olan Başkan Mehmet Bekçi,oda başkanlarına yönelik ilk ziyaretini rakibi TESOB Başkan Adayı Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tarık Altuntaş'a seo usa yaptı.

1 Mayıs'ta yapılacak olan TESOB başkanlık seçimleri öncesinde ilçelerden sonra kent merkezinde bulunan odalara da ziyaretlerini sürdüren Başkan Bekçi, seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesi adına rakibini ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı. Bekçi, odalarda ayrım yapmadan ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, "Ben rakip kelimesini sevmiyorum ve o yüzden de kullanmayacağım.

İkinci liste de bulunan Tarık kardeşimizden, yani aday olan arkadaşımızın odasından ziyaretlerimize başlamayı uygun gördük. Demokrasi de bunlar vardır. Nihayetinde en güzel olan olay seçimlerin güzel bir şekilde şekillenmesidir. Biz ahilik teşkilatıyız ve ahilik gelenek görenek ve teamüllerine uygun tavır ve davranışlar içerisinde olmamız gerekiyor" dedi.

TESOB Başkan Adayı Tarık Altuntaş ise Başkan Bekçi'nin gezilere odalarından başlamış olması jestine teşekkür ederek, "Biz her ne kadar da iki karşılıklı, bu işe talip olan ve 'bu işi biz daha iyi yapabiliriz' diyen adaylar olarak seçimlerin, Tokat'a, şehrimize ve birliğimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL