Başkan işadamının üzerine uçtu!

  • Ana Sayfa
  • Başkan işadamının üzerine uçtu!
Başkan işadamının üzerine uçtu!
Bartın Valiliği tarafından, Bartın'ın Amasra ilçesinde yapılması planlanan,Termik Santral bilgilendirme toplantısı olaylı geçti.Abone ol

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Bartın Valiliği tarafından organize edilen "Termik Santral Kurulması" ile ilgili toplantıda söz alan yatırımcı firmanın temsilcilerinin üzerine yürüdü.
vermont seo
Bartın Valiliği tarafından Bartın'ın Amasra ilçesi Tarlaağzı ve Gömü Köyleri sınırları içinde Hema Endüstri A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termik Santral Entegre Projesine ilişkin bilgilendirme toplantısında gerginlik yaşandı. Hattat Holding Enerji Grubu Başkanı Mustafa Vuruşkaner ve Hattat Holding Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç toplantıya katılanları bilgilendirirken, toplantıya katılan Amasra Belediye Başkanı Emin Timur oturduğu yerden fırlayarak kürsiye doğru yürüdü.

Belediye Başkanı Emin Timur'un kürsüye yürümesi üzerine Hattat Holding Enerji Grubu Başkanı Mustafa Vuruşkaner ve Hattat Holding Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç büyük korku ve panik yaşadı. Soğukkanlılıklarını koruyan Hattat Holding yöneticileri yaşanan olaylar karşısında şaşkına döndü.

Bartın için önemli olan toplantıda Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin kürsüye yürümesi, salonda bulunanlar tarafından da tepkiyle karşılandı.



Kategori : GÜNCEL