Habertürk'de Altaylı'yı zıplatan yazı

  • Ana Sayfa
  • Habertürk'de Altaylı'yı zıplatan yazı
Habertürk'de Altaylı'yı zıplatan yazı
Yavuz Semerci, Burgaz rakı ve Hayyam Garipoğlu konusunu diline dolayan Fatih Altaylı'yı zıplatacak bir yazı kaleme aldı.Abone ol

Yavuz Semerci bugün, medyamızda “özlesek” de pek “alışık” olmadığımız bir gazetecilik örneği sergiliyor. Gazete HT Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’nın “iki gün üst üste” yazdığı iki mak mimarlık firması seo alede yer alan taleplerinin “Bir Ekonomik Cinayeti Perdelemek” amaçlı olduğunu yazıyor, yazabiliyor.

Semerci’nin “Gazetecilik İlke Ve Ahlâkı”nın bütün değerlerini içeren makalesine geçmeden önce Fatih Altaylı’nın ne yazdığını hatırlayalım.
Ama önce Umur Talu’nun bugünkü Gazete HT’de yayımlanan makalesinden bir alıntı sunalım:

Bakın ne diyor Umur Talu:

"Gazeteci başta barış, demokrasi, insan hakları; insanlığın evrensel değerlerini, çoksesliliği, farklılıklara saygıyı savunur. Ayrımcılık yapmadan halkların, bireylerin haklarını, saygınlığını tanır. Nefreti, düşmanlığı körükleyici yayından kaçınır. Bir ulusun, topluluğun, bireyin kültürel değerlerini, inançlarını (inançsızlığını) saldırı konusu yapamaz. Her türden şiddeti haklı gösteren, özendiren, kışkırtan yayın yapamaz."
***

Şimdi artık Fatih Altaylı’nın “Bariz Yan Tutan” ve Yavuz Semerci’nin “Ekonomik Cinayeti Perdelemek” diye tanımladığı makalelerine geçebiliriz…



Kategori : GÜNCEL