Kırk bin öğrenci medyanın "en" lerini seçti

  • Ana Sayfa
  • Kırk bin öğrenci medyanın "en" lerini seçti
Kırk bin öğrenci medyanın "en" lerini seçti
Kavram Eğitim Kurumları tarafından verilen “Kavram Olimpiyatları Ödülleri 16’ıncı kez sahiplerini buldu.Abone ol

Kavram Eğitim Kurumları’nın 16 yıldır geleneksel hale gelen Kavram Olimpiyatları Ödül Töreni, geçtiğimiz gün Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı. Başarılı ve çalışkan öğrencileri, yüksek öğretim kur seo agency umlarına hazırlamak amacıyla Kavram Eğitim Kurumları çatısı altında, Kavram Dershaneleri’nce 9. sınıf, 10. sınıf ve 11. sınıfın başarılı olan öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları’nın ödül törenine iletişim dünyasının ünlü simaları ve eğitimciler katıldı.

Kırk Bin Öğrencinin En’leri Zihni Göktay, Nükhet Duru, Armağan Çağlayan,Yasemin Hadivent, Gökhan Tepe, Sinan Özen, Mustafa Ceceli, Hüseyin Turan, Atiye, Altay, Aslı Güngör ve Hazal Kaya’nın katıldığı ödül töreninde ayrıca Türkiye genelinde 40 bin öğrenci arasında uygulanan anket sonuçlarına göre belirlenen başarılı tv ve radyo programları da ödüllendirildi.

"Geniş Aile" dizisi ekibine yılın dizisi; Telegol Programı’na yılın en iyi spor programı; Cem Ceminay’a yılın en iyi radyo programcısı; Star Life’a yılın en iyi magazin programı; Afiş’e ise yılın en iyi kültür sanat programı ödülü verildi.

On Beş Okul’a On Beş Fidan



Kategori : GÜNCEL