Vali Çakır'dan hastane inşaatına inceleme

  • Ana Sayfa
  • Vali Çakır'dan hastane inşaatına inceleme
Vali Çakır'dan hastane inşaatına inceleme
Vali Nurullah Çakır, geçtiğimiz yıl temeli atılan Safranbolu Devlet Hastanesi ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.Abone ol

Karabük Valisi Nurullah Çakır, 3 bin 164 metrekare alan üzerine ikili ve tekli olmak üzere 48 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek olan Safranbolu Devlet Hastanesi ek bina inşaatında incelemel florida seo erde bulundu.

Vali Nurullah Çakır'a incelemeleri sırasında Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan ve hastanenin yapılmasında büyük katkıları olan Sağlık Gönüllüleri Derneği yöneticileri de yer aldı. Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Devrim Yerli'den inşaat ile ilgili bilgiler alan Vali Nurullah Çakır, Safranbolu Devlet Hastanesi'nin mevcut hali ile ihtiyaçlara cevap veremediğini, yapılan ek bina ile hastanenin daha modern bir hale geleceğini ve ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.

Yapılan 48 yatak kapasiteli ek bina ile Safranbolu Devlet Hastanesi'nin yatak kapasitesinin 98'e çıkacağını belirten Vali Çakır, bu konuda önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağını ifade etti.Vali Nurullah Çakır ayrıca ek binanın yapımı konusunda en büyük desteği veren başta Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Nuriye Sağın ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere destek ve katkı veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.



Kategori : GÜNCEL