Van'da belediyeden yol çalışması

  • Ana Sayfa
  • Van'da belediyeden yol çalışması
Van'da belediyeden yol çalışması
Van Belediye Başkanı Vekili Fuat Tekin, Yeni yol çalışması ve İskele Caddesi'nde onarımları devam eden logar çalışmaları denetledi.Abone ol

Van Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını beraberindeki bir heyetle inceleyen Van Belediye Başkanı Vekili Fuat Tekin, stabilize malzemenin belediyenin kendi imkanlarıyla getirmesinin büyük bir tasarruf örneği olduğu vurgulandı.

Yeni yol çalışması ve İskele Caddesi'nde onarımları devam eden logar çalışmaları denetim multi language seo lerine, Van Belediye Başkan Vekili Fuat Tekin, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Abi, Nazım Acar ile Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya katıldı. Yeni açılan yollarla mahallelerde alternatif yolların oluştuğu ve ulaşımın büyük ölçüde rahatladığı belirtildi. Abdurrahman Gazi Tren Yolu, Yalı Mahallesi Akasya Sokak, Hafiziye Mahallesi Barutçu sokak ile Buzhane Mahallelerinde açılan ve stabilize ile kaplanan yollarda incelemeler yapan Belediye Başkan Vekili Fuat Tekin, yetkililerden bilgiler aldı. Gezdiği yerlerde mahalle sakinleri ile de görüşen Tekin, açılan yeni yollar ve diğer hizmetler ile ilgili teşekkür ve takdirlerini ileten halka "Hizmetlerimiz sizin için devam edecek. Her alanda halkımızın çağdaş bir kentte yaşamasına yönelik hizmetlerimiz sürüyor. Ekiplerimiz büyük fedakarlık göstererek hizmet yapıyorlar. Halkımızı memnuniyeti de bizi ayrıca sevindiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü'müzün yanında diğer tüm birimlerimiz yoğun bir çalışma yürütmektedirler" dedi.

Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya ise, "Yeni açtığımız yollara belediyemizin kendi imkanlarıyla getirdiği stabilize malzemeyi seriyoruz. Belediyeye ekstra hiçbir maddi yük getirmiyoruz. Üstelik bizim Özalp yolundan getirdiğimiz, kendi imkanlarımızla bulduğumuz stabilize malzeme dolgusu hem daha çok dayanıklı hem de bizim için büyük bir tasarruf sağlıyor. Bu yolların açılmasına yönelik ekiplerimiz aralıksız çalışıyor" açıklamasında bulundu.



Kategori : GÜNCEL