Bu otomobil için önce başınızı açın!

  • Ana Sayfa
  • Bu otomobil için önce başınızı açın!
Bu otomobil için önce başınızı açın!
Genç Siviller, çalışanların başörtülü eşlerinin sosyal tesislere girmesini yasaklayan Renault'u tiyatro ile protesto ettiAbone ol

Renault'un Bursa'daki kaporta-montaj ve mekanik şasi fabrikasının önünde gerçekleştirilen eylemde, şirketin başörtülülere otomobil satmaması istendi.
seo agency r>

Renault fabrikası önüne getirdikleri bir otomobil üzerinde kullanma kılavuzunu deneyen Genç Siviller, yaptıkları açıklamayla da yasağa tepki gösterdi. Renault'un matruşkaya benzetildiği tiyatro oyununda hazırlanan kullanma kılavuzu şöyle izah edildi: "Yasakçı zihniyetin içinden Oyak, Oyak'ın içinden Renault diye birbirinin içinden çıkıp 'CE' 'EEEE' yapan matruşkalar, başörtüsü ayrımcılığını yayıldıkları her alanda hissettiriyorlar. Reklamın iyisi kötüsü olmaz bilirsiniz. Yoksa bu başı açık-başı kapalı muhabbeti piyasaya yeni çıkacak olan üstü açık spor arabanın reklamı mı? Yok değilse Oyak Renault'un daha samimi davranıp, ürettiği araçların kullanım talimatına kılık kıyafet prosedörü eklemesini, satış bayilerine, 'Ailesinde başörtülü olana araba satmayınız' talimatı vermesini bekliyoruz. Hadi iyisiniz, kullanma kılavuzunu biz hazırladık."



Kategori : GÜNCEL