Sağlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı

  • Ana Sayfa
  • Sağlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Sağlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Sağlıkçılara yönelik yürütülen operasyon sonucunda içlerinde başhekim, müdür ve cerrahın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.Abone ol

Çanakkale'nin Biga ilçesinde sağlıkçılara yönelik yürütülen operasyon sonucunda içlerinde başhekim, müdür ve cerrahın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bi oklahoma seo lgiye göre, ameliyat malzemesi alımı ihalesine fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi. 14 şüpheliden, aralarında devlet hastanesinde görevli başhekim, müdür ve 1 cerrahın da bulunduğu 5 şüpheli mahkemece tutuklandı. Yapılan bir ihbarı değerlendiren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekipleri, Biga Devlet Hastanesi'ne ameliyat malzemesi alımı ihalalerine fesat karıştırıldığını belirledi. Aylar süren teknik takibin ardından operasyon kararı alan emniyet ekipleri, hastane başhekimi Opr. Dr. S.S.'nin de aralarında bulunduğu hastane personelini gözaltına alarak evlerinde arama yaptı. Operasyonda başhekim Opr. Dr. S.S., hastane müdürü H.A., beyin cerrahı Opr. Dr. L.B.T., başhekim yardımcısı ile müdür yardımcısı, hemşireler ile tıbbı malzeme satışı yapan şirket çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.



Kategori : GÜNCEL