Diyarbakır evinde vurgun yedi!

Diyarbakır evinde vurgun yedi!
Kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor peşpeşe 4. mağlubiyetini Kayserispor karşısında aldı. Abone ol

Kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor peşpeşe 4. mağlubiyetini Kayserispor karşısında aldı.

Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Ankara'da oynanan maçta ligin rahat ekiplerinden Kayserispor'u konuk eden yeşil kırmızılılar, eski sportif direktörü yeni teknik adamı Mehmet Budakın'la çıktığı ilk maçta sahadan boynu bükük ayrıldı: 0-3

Teknik direktörü Güvenç Kurtar'ın görevine son verip yerine Mehmet Budakın'ı getiren Diyarbakırspor karşında Kayserispor, Mehmet Eren'in 16. dakikada attığı golle skor avantajını yakaladı. Diyarbakırspor daha ilk golün şokunu üzerinden atamadan ikinci golü kalesinde görd pennsylvania seo ü. 20. dakikada tekrar sahne alan Mehmet Eren farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğyle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Kamerunlu orta saha oyuncusu Saidou'yla bir gol daha bulan Kayserispor karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve uzun bir aradan sonra deplasmanda kazanmayı hatırladı.

Bu mağlubiyetle ligin bitimine 4 hafta kalan 24 puanda kalan Diyarbakırspor'un en yakın rakipleri Sivasspor ve Manisaspor arasındaki fark 6'ya çıktı. Bu galibiyetle puan sıralamasında 2 basamak birden atlayan Kayserispor, 50 puanla 6. sırada yer aldı..
İLK YARININ KIRILMA ANLARI

Turkcell Süper Lig'deki Diyarbakırspor-Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısı, Kayserispor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Diyarbakırspor'un cezası nedeniyle Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

16. dakikada kendi yarı sahasında rakibin ayağından topu çalan Eren, daha sonra Makakula'nın pasıyla tekrar topla buluştu. Diyarbakırspor yarı sahasını topla kat ederek ceza sahasına giren Eren, uzak köşeye yaptığı plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

20. dakikada sol tarafta ceza sahasının dışında topu ayağına alan Eren'in, içeriye yerden yaptığı ortada Diallo'ya çarpan top Kayserispor'un ikinci golü olarak filelerle buluştu: 2-0.

33. dakikada Eren'in ortasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Makakula, kaleci Gökhan'ı geçmeye çalışınca defans yetişerek topa müdahale etti.

35. dakikada Diyarbakısporlu futbolcu Burak'ın, ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Kayserispor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARININ KIRILMA ANLARI AZ SONRA...

DİYARBAKIRSPOR: 0-3 :KAYSERİSPOR

Stat: Yenikent ASAŞ

Hakemler: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun

Diyarbakırspor: Gökhan, Adnan, Erdinç, Diallo, Celalettin, Abdullah, Barış, Erdal, Burak, Erhan, Bebbe

Kayserispor: Souleymanou, Aly Salam, Serdar, Aydın, Toledo, Ömer Hasan, Saidou, Abdullah, Eren, Cangele, Makakula

Goller: Dk. 16 ve 20 Eren (Kayserispor)

Sarı Kartlar: Dk. 26 Serdar (Kayserispor)




Kategori : GÜNCEL