Tribünde cinsel organını çıkardı

  • Ana Sayfa
  • Tribünde cinsel organını çıkardı
Tribünde cinsel organını çıkardı
Dün Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlı taraftarlardan biri öyle bir hareket yaptı ki...Abone ol

Fenerbahçeliler'in taraftar sitesi antu.com, dün Beşiktaş seyircilerinin olduğu tribünde siyah-beyazlı taraftardan birinin yaptığı hareketin fotoğraflarını yayınl turizm reklam adı..

Fenerbahçeliler, bu durumun hem yayıncı kuruluş tarafından dile getirilmemesi hem de güvenlik görelilerinin bu duruma müdahale etmemelerinden yakındı. Fotoğrafı çeken Fenerbahçeli taraftarlar bu resimi emniyet güçlerine verdiklerini ve polisin bu taraftarı aradığı öğrenildi.

Konu ile ilgili antu.com'dan yapılan açıklama:

"Dün akşam oynadığımız derbi maç, futbol ve skor güzelliğinin yanısıra Fenerbahçe taraftarının yarattığı tribün güzelliklerine de sahne oldu. Açılan pankartlar, birbir emekle hazırlanan kareografiler galibiyetimizi süsleyen diğer unsurlar oldu. Taraftarımız 90 dakika boyunca bıkmadan usanmadan takımımızı destekledi. İnsan böyle maçlarda Fenerbahçe taraftarı ait olmanın gururunu yaşıyor, büyük sevinç duyuyor. Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Beşiktaş ise maç bitimiyle beraber, yıllardır her Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası gibi yine koro halinde ağlama moduna geçti.



Kategori : GÜNCEL