Anelka 5 vakit namazını kılardı!

  • Ana Sayfa
  • Anelka 5 vakit namazını kılardı!
Anelka 5 vakit namazını kılardı!
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Volkan Ballı takımın eski futbolcusunu anlattı. '5 vakit namaz kılardı' dedi. Abone ol

Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Volkan Ballı, bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen Nicolas Anelka için, "içine kapanık, günde beş vakit namazını kılan çok iyi bir insandı" dedi.

Ballı, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Chelsea ve Fransa milli takımının golcüsü Anelka'nın bilinmeyen yönlerini Radyospor'da anlattı.

Anelka'nın içine kapanık bir insan olduğunu söyle google üst sıralara çıkmak yen Ballı, "onun yapısı buydu. Ayrıca mutsuzdu. Tek düşüncesi İngiltere'de oynamaktı. Buna karşın çok iyi bir insandı ve karakterli bir futbolcuydu. Günde beş vakit namaz kılardı ve takımı için her şeyini verirdi" dedi.

Anelka ile konuştuğunda onun, "İngiltere'de oynamak istiyorum. Benim tarzıma en uygun yer İngiltere" dediğini kaydeden Ballı, "İngiltere dışında Fransa, İspanya, İtalya gibi ülkelerde oynamak istemediğini söylüyordu" dedi.

Fransız golcünün Türkiye'de bekleneni veremediğini vurgulayan Ballı, "buna karşın Galatasaray ve 4-3 kaybedilmesine rağmen Beşiktaş maçında üst düzey bir futbol sergiledi. Ancak istediği ortamı bulamadı ve İngiltere'ye gitti. Şimdi Chelsea'de çok iyi oynuyor. Keşke burada tutulsaydı ama olamadı" dedi.

"Poulsen ile görüştük"

Fenerbahçe'den ayrılan Anderson, Nielsen, Uche gibi futbolcularla hala görüştüğünü dile getiren Ballı, "onlar bizim gönüllü elçilerimiz. Bazen başka ülkelerden futbolcu almak için onlarla da görüşüyoruz. Sezon başında başkan bana Poulsen'i sormuştu. Ben de Nielsen'i aradım. Nielsen vasıtasıyla görüştük. Ancak o zaman transfer olmamıştı. O futbolcuları kaybetmemek gerekir" ifadelerini kullandı.

Takım içinde zaman zaman futbolcuları motive etme görevinin kendisine düştüğünü belirten Ballı, "Roberto Carlos'u motive etmek için zaman zaman özel olarak konuşurduk. Onun psikolojisini düzeltmek için otelde saatlerce az mı dil döktük. Bu sadece Roberto Carlos ile ilgili bir şey değil. Diğer futbolcularla da ilgili" dedi.



Kategori : GÜNCEL