Mermerler'e Mercedes'ten transfer

  • Ana Sayfa
  • Mermerler'e Mercedes'ten transfer
Mermerler'e Mercedes'ten transfer
Mermerler Otomotiv, son transferini Mercedes'ten yaptı. İşte yeni genel müdür yardımcısıAbone ol

Son günlerde ekonomik gelişmeler çerçevesinde gerçekleştirdiği yeni atılımlar ile Mermerler Otomotiv, son transferini Mengerler’in Genel Müdür’ü Aydın Akyol’u Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı.

Çalışma hayatına 1978 yılında seo agency Maslak Makina ‘da Satış Elamanı olarak başlayan Akyol, sırasıyla Erimtaş İnşaat Malzemeleri’nde Satış Elemanı, Orsan Orman Ürünleri ve Mobilya Satış Müdür Yardımcısı, BMC Sanayi ve Ticaret Ankara Bölge Müdürlüğü Satış Şefi, BMC Sanayi ve Ticaret Ankara Bölge Müdürü, Mercedes Benz Türk A.Ş’nin ortağı ve aynı zamanda bayi olan Koluman Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi’de Satış Müdürü, Koluman Grubu Genel Satış Koordinatörü, Koluman Holding Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Aydın Akyol, son olarak 2005 yılından beri AVM Holding’e bağlı Mengerler bünyesinde Genel Müdürlük görevini üstleniyordu. Mermerler’in transfer teklifine olumlu cevap veren Aydın Akyol yeni görevinde Türkiye’deki Chery satışlarına yön verecek ve fabrika yatırımı öncesi bayi teşkilatını yeniden yapılandıracaktır. Çinli Chery’ye Mercedes hizmet anlayışını getirmek kaydı ile markaya farklı yeni bir boyut kazandıracaktır.









Orta Doğu Teknik Üniversitesi-İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Aydın Akyol, çok iyi derecede İngilizce biliyor.



Kategori : GÜNCEL