Ertuğrul Sağlam hedefini belirledi

  • Ana Sayfa
  • Ertuğrul Sağlam hedefini belirledi
Ertuğrul Sağlam hedefini belirledi
Ertuğrul Sağlam, "Beşiktaş'ı İnönü'de yendik, Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yendik.' dedi ve hedefini açıkladı. Abone ol

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Beşiktaş'ı İnönü'de yendik, Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yendik. Galatasaray'ı da Ali Sami Yen'de yenip, şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli aşmak istiyoruz" dedi.

Futbolcusu Bekir Ozan Has ile özel bir ilköğretim okulunun düzenlediği panele katılan Sağlam, Türk futbol tarihi açısından çok önemli bir başarının arefesinde olduklarını söyledi.

Sağlam, önlerindeki üç maçlık süreci en iyi şekilde geçip sağlık seo , Trabzonspor'un ardından Anadolu'da bu başarıyı yakalayan ikinci takım olmak istediklerini belirtti.

Geçen sezonun ikinci yarısında Bursaspor ile anlaştığını, öncelikle daha önce yaşanan sıkıntıları, başarısızlığın nedenlerini araştırdıklarını dile getiren Sağlam, kısa sürede futbolcuların gayretiyle önemli başarılara imza atmaya başladıklarını vurguladı.

Sağlam, sezon başında Zapotocny, Hüseyin, Turgay, Ergiç ve Batalla gibi oyuncuları hiç bonservis ücreti ödemeden aldıklarını, ara transferde de yeni oyuncu almak yerine kaynağı, mevcut oyuncuların ekonomik durumunu iyileştirmek için kullandıklarını ifade etti:

"Oyuncularımıza şunu dedik; 'siz bu takımı buraya getirdiyseniz, bundan sonra daha fazlasını yapabilirsiniz.' Oyuncularımız da o günden sonra daha fazla sorumluluk alıp, buraya kadar getirdiler. İnşallah kalan son üç maçta da daha fazla sorumluluk alıp bu camiaya hak ettiği sevinci yaşatacaklar."

EN KEYİF ALDIĞI MAÇ

Bir öğrencinin, "unutamadığınız maç var mı?" yönündeki sorusuna Sağlam, "ilk A milli olduğumda Norveç'i benim attığım iki golle yenmiştik. Bu sene Fenerbahçe maçında son saniyede yediğimiz golle üzülmüştük. Ama en keyif aldığımız maç da 2-0 geriden geldiğimiz, 3-2 yendiğimiz Fenerbahçe maçıydı" yanıtını verdi.

Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ile hafta sonu yapılacak maçın anımsatılması üzerine, "çok zor bir maç olacak. Beşiktaş'ı İnönü'de yendik. Fenerbahçe'yi Saracoğlu Stadı'nda yendik. İnşallah Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yenip, şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli aşmak istiyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlı takımın başarılı oyuncusu Bekir Ozan Has da "biz önce bu sene şampiyon olmak, daha sonraki yıllarda da hep üst sıralarda yer almak istiyoruz" dedi.



Kategori : GÜNCEL