Adana Belediyesi'nin milyarlık borcu

  • Ana Sayfa
  • Adana Belediyesi'nin milyarlık borcu
Adana Belediyesi'nin milyarlık borcu
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Çelikcan belediyenin borcunu açıkladı.Abone ol

Aytaç Durak'ın görevden alınmasından sonra yapılan seçimde Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği koltuğuna oturan AK Partili Mahmut Çelikcan belediyenin borcunu açıkladı.

Çelikcan'ın verdiği bilgiye göre Büyükşehir Belediyesinin 1 milyar 240 milyon TL borcu bulunuyor. Bunun da büyük kısmını metro oluşturuyor.

Çelikcan vermont seo , ''Belediyenin giderini azaltacak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Sadece yapılan israfları önlesek dahi, bu belediye için önemli bir kazanç olacak'' dedi.

Çelikcan, vatandaş üzerinde umutlu bir hava olduğunu ve beklentileri bulunduğunu vurgulayarak, ''Bu beklentileri sonuca ulaştırmak için çabalıyoruz. Parti teşkilatımız, halkımızın isteklerinin bize iletilmesini sağlayacak. Belediyeyi halkımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yöneteceğiz. Hükümetimizin de desteğini alacağız. Adana dünya kenti olabilecek büyük bir kent. Öncelikle, ulaşım, trafik ve yolların iyileştirilmesi konularında atağa başlıyoruz. Kentle ilgili başka çalışmalarımız da olacak. Bunları önümüzdeki günlerde Meclis toplantılarımızda gündeme getireceğiz. Kısa süre içinde de olsa, AK Parti belediyeciliğini hissettireceğiz'' diye konuştu.

Çelikcan'ı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude, ''Yeni bir moral ve motivasyonla, trafik sorunu, ASKİ'nin kaçak kayıp oranı, altyapı ve üst yapı hizmetleri gibi konularda Adana'nın beklentilerine umarız bu dönemde cevap verilir. Teşkilat olarak üzerimize düşeni yapmak için her zaman hazırız. Vatandaşın beklentilerini size ulaştıracağız. Kaybedecek vakit yok. Bir hafta olmadan sizdeki heyecan ve hareketliliği gözlemliyoruz'' dedi.



Kategori : GÜNCEL