Rize'ye Onkoloji Hastanesi müjdesi

  • Ana Sayfa
  • Rize'ye Onkoloji Hastanesi müjdesi
Rize'ye Onkoloji Hastanesi müjdesi
Yeni yüzyılın en yaygın hastalıklarından kansere karşı merkezler artıyor. Rize'de bir dernek tarafından yapılacak Onkoloji Hastanesinin temeli atıldı.Abone ol

Rize Üniversite Geliştirme Derneği Başkanlığı'nca yaptırılacak Onkoloji Hastanesi'nin temeli atıldı.

Törende konuşan Rize Va south california seo lisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize'nin sağlık alanında büyük yol kat ettiğini ve yapılacak olan onkoloji hastanesinin bölgeye sağlık alanında büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Rize Üniversitesi Rektörü Nazmi Turan Okumuşoğlu ise projenin gerçekleştirilmesinde büyük destekleri olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a müteşekkir olduklarını ifade etti.

Rize'de sağlık alanında eksikliği hissedilen onkoloji merkezinin hayata geçirilmesi adına ilk adımına atılmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Rahmi Metin ise, "Merkezin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım açılacak merkez, birçok hastamızın sağlık alanında çektiği sıkıntıyı giderecek" dedi.

Temel atma törenine daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları ve siyasi parti liderleri katıldı.



Kategori : GÜNCEL