Tokat Havaalanı'nda geri sayım

Tokat Havaalanı'nda geri sayım
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arat'tan müjde. Çok kısa bir süre içinde Borajet Tokat Havaalanına inecek.Abone ol

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, Borajet'in 15 gün içinde her gün İstanbul, haftada iki gün Ankara olmak üzere seferlerine başlayacağını kaydetti.

Borajet yetkilileri tarafından TSO'da havaalanında görev yapa google seo cak personele eğitim verilmeye başladı. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Arat, Borajet tarafından İstanbul'dan Tokat'a günlük iki sefer, Ankara'ya ise hafta da iki gün seferlerin düzenleneceğini kaydetti.

Borajet'in Türkiye'de hiç olmayan küçük tip uçaklarla uçuşa başlayacakları planlandığını hatırlatan Başkan Arat, "Bugün burada Borajet Tokat yer hizmetlerinin eğitimi yapılıyor. Yaklaşık bir 15 günlük süre içerisinde Borajet Tokat Havaalanı’na inecek.

Aldığımız bilgilere göre, İstanbul'dan günlük düzenli olarak iki sefer yapılacak. İstanbul'dan Tokat'a uçak sabah saat 06.00'da, uçağın dönüşü ise Tokat'tan sabah saat 08.00'da olacak. Akşam saatlerinde ise İstanbul'dan Tokat'a 19.00'da, Tokat'tan İstanbul'a geri dönüş 21.00 olarak düzenlendi. Haftada iki gün yani pazartesi ve cuma ise Tokat Ankara seferleri yapılacak. Tokat-Ankara seferlerinin saati ile ilgili bir bilgi veremiyoruz. Ama pazartesi uçuşları sabah, cuma uçuşları öğleden sonra gerçekleşecek. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.



Kategori : GÜNCEL