Kepez'e 4 milyon liralık kültür merkezi

  • Ana Sayfa
  • Kepez'e 4 milyon liralık kültür merkezi
Kepez'e 4 milyon liralık kültür merkezi
Turizmin merkezi Antalya'da ilçeler de hedeflerini büyütüyor. Kepez Belediyesi 4 milyon liralık kültür merkezi için harekete geçti.Abone ol

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sakarya Bulvarı üzerinde 10 bin metrekarelik alanda yaptıracakları kültür merkezinin, 4 milyon TL'ye mal ol greek hotel seo acağını söyledi.

Yeni Emek Mahallesi'ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlara kültür merkezi yapılacağı müjdesini verdi. Önümüzdeki ay içerisinde ihalesi yapılacak olan merkezin mimari projesiyle de Türkiye'ye örnek olacağını ifade eden Tütüncü, "Bugün Antalya Kültür Merkezi nasıl biliniyorsa, Kepez Belediyesi'nin kültür merkezi de öyle marka olacak. Antalya'daki herkes, program seyretmeye Emek Mahallesi'ne gelecek" diye konuştu.

Tütüncü'nün 41 projesinden biri olan kültür merkezinin içerisinde sergi salonları, fuayeler, belediyenin kültür birimleri, workshoplar ve 500 kişilik salon bulunacak. Yeni Emek Mahallesi'nde, imar planında olmasına karşın kapalı olan yolları da açacaklarını kaydeden Başkan Tütüncü, açılmış yollarıyla, parklarıyla, asfaltıyla modern bir mahalle inşa edeceklerini sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL