Kiler'e giren ödülle çıkıyor

  • Ana Sayfa
  • Kiler'e giren ödülle çıkıyor
Kiler'e giren ödülle çıkıyor
Kilerden müşterilerinin yüzünü güldüren kampanya! Kiler müşterileri yaptıkları aılşveriş fişlerinin karşılığında ödüllendiriyor...Abone ol

Kiler’den Mayıs sonuna kadar alışveriş yapan tüketiciler, biriktirdikleri fiş karşılığında hediye kazanacak.

Tüketicilerine kazançlı alışveriş sunan Kiler Holding Perakende Grubu, Bahar Kampanyası düzenliyor. 30 Mayıs 2010 tarihine kadar Kil alabama seo er’den yapılan alışverişlerin fişleri tüketicilere hediye olarak geri dönüyor.

Kiler’in 30 Mayıs’a kadar sürecek ‘Bahar Kampanyası’nın tanıtımı, Kiler Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler ve Kiler Holding Perakende Grubu Genel Müdürü Nihat Özdemir’in katıldığı bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Kiler Holding Perakende Grubu olarak 2010’u yatırım yılı olarak ilan ettiklerini hatırlatan Ümit Kiler “Bu kapsamda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yılın ilk üç ayında farklı illerde dokuz yeni mağazayı tüketicilerin hizmetine açarken, Kiler mağaza sayısını 167’e yükselttik. Yıl sonuna kadar açacağımız 20’nin üzerinde mağaza ile hesaplı alışveriş avantajını daha geniş bir coğrafyada sunarak, ülkemizde bin yeni kişiye daha istihdam yaratmış olmanın gururunu tatmak istiyoruz” diye konuştu.

Yılın ilk üç ayında birebir satışların geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 arttığını kaydeden Ümit Kiler, toplam satış artışının ise sektöre paralel olarak yüzde 15 seviyesinde gerçekleştiğini söyledi. Kiler, bu dönemde sepet ortalamasının ise 2010 yılı hedefine paralel olarak 17.3 TL seviyesinde seyrettiğini de belirtti



Kategori : EKONOMİ