Giresun'un çöpçüler kralı seçildi

  • Ana Sayfa
  • Giresun'un çöpçüler kralı seçildi
Giresun'un çöpçüler kralı seçildi
Giresun Belediyesi, temizlik elemanlarının arasında rekabeti artırmak için ayın temizlik elemanını seçiyor.Abone ol

Giresun Belediyesi temizlik elemanlarını motive etmek amacıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda ayın temizlik elemanını seçiyor. Bu sayede hem çöpçüler arasında temizlik rekabeti yaşanıyor hem de daha temiz bir çevreye sahip olunuyor.

Giresun Belediyesi tarafından Mart ayının temizlik elemanı seçilen Sezgin Çakı istanbul seo uzmanı r’a törenle ödülü verildi. Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez’den ödülünü alan Çakır’ın Alpaslan ve Fatih caddesinden alınarak görev yeri değiştirildiğinde cadde üzerinde bulunan esnafların temizlik işçisi Çakır’ı geri istemelerinin ayın temizlik elemanı seçilmesinde önemli bir etkisi olduğunu belirtildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde temizlik elemanlarıyla bir araya gelerek düzenlenen törenle ayın temizlik elemanına ödülünü veren Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Giresun’un ne kadar temiz olduğunun konuşulduğunu belirterek temizlik elemanlarına teşekkür etti.

Ayın Temizlik Elamanı Sezgin Çakır’ın nasıl belirlendiğini de kaydeden Tökez, “Sezgin kardeşimiz 15 günlüğüne başka bir görev mahaline verildiği sırada Alparslan ve Fatih Caddesi esnafları Sezgin Çakır'ı geri istemeleri bu arkadaşımızın ne denli başarılı olduğunun göstergesidir. Bu durum bizi onurlandırmıştır. Temiz bir Giresun oluşturmak için emek veren siz değerli temizlik personellerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan vekili Tökez ile birlikte temizlik şantiyesinde bulunan Belediye meclis üyesi Mehmet Akif Uzun da en üst makamdan en alt mevkiye kadar, tüm belediye personelinin Giresun sevdası ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek Giresun Belediyesi'nin hizmet anlayışının bu şekilde olduğunu belirtti.



Kategori : GÜNCEL