Van Belediyesi'nden yol çalışması

  • Ana Sayfa
  • Van Belediyesi'nden yol çalışması
Van Belediyesi'nden yol çalışması
Van Belediye Başkanlığı tarafından mahallelerde başlatılan yol çalışmaları devam ediyor.Abone ol

Van Belediyesi tarafından 15 gündür Cumhuriyet Mahallesi'nde bulanan 15 sokaktaki kaldırım ve yol bakım çalışmaları ile Beyüzümü Mahallesi'nde köprü yapımı devam ediyor.

Beyüzüm Mahallesi Sinan Sokak üzerindeki köprü yapımını yerinden takip eden Fen İşleri Müdürlüğü Orhan Şenkaya, "Her mahallemize eşit hizmet dağılımı y google reklam uzmanı aparak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bizim başlattığımız çalışma ile araç ve yaya geçişini kolaylaştıran köprü çalışmasını kısa sürede bitirerek kullanıma açmış olacağız" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki yol bakım ve onarım çalışmasını Fen İşleri Müdür Orhan Şenkaya ile birlikte takip eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır, "Bizim mahallemiz merkezi eski bir mahalle. Maalesef geçen yönetim tarafından herhangi bir çalışma yapılmamıştı. Yollarımız adeta köstebek yuvasına dönmüştü. Geçen yıl yapılan doğalgaz çalışması sonrası daha vahim bir durum meydana geldi" dedi.

Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya ise, yaklaşık 1,5 ay önce başlattıkları bakım onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Şenkaya, "Mahallede günde 150 ton asfalt sıcak karışım kullanmaktayız, bu da büyük bir külfet oluşturmaktadır. Basit bir yama işlemi yerine, maliyeti yüksek bakım onarım çalışması yapıyoruz. 2 yapım ekibi, 2 stabilize ekibi, 2 asfalt yama ekibi olmak üzere 6 ekiple çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İskele Caddesi'nin asfaltlanma ve yeniden yapımı için 2 aydır çalışma yürüttüklerini aktaran Şenkaya, ızgara yerlerinin değiştirilmesi ile birlikte asfalt çalışmalarına başlayacaklarını da sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL