Iğdır Valisi'nden iş adamlarına çağrı

  • Ana Sayfa
  • Iğdır Valisi'nden iş adamlarına çağrı
Iğdır Valisi'nden iş adamlarına çağrı
Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, kentin yatırıma müsait olduğunu belirterek, iş adamlarını kente yatırım yapmaya çağırdı.Abone ol

Serin Dorse Servis Hizmetleri isimli iş yerinin açılışına katılan Vali Saim Saffet Karahisarlı, kentin yatırıma müsait o sağlık sektörü seo lduğunu söyledi.

Karahisarlı, “İş adamlarımız yatırım yapacağı zaman öncelikle huzur, güvenlik ve ulaşım gibi şartları ararlar. Iğdır ilimizde Türkiye'nin en huzurlu ve güvenli illerinden birisidir. Havaalanının yapılması, demiryolunun projeye alınması ve en önemlisi de üç ülkeye komşu bir il olması münasebeti ile ilimiz iş adamlarımız için öncelikli yatırım yapılacak yerlerden birisidir. Biz devlet olarak iş adamalarımızın her zaman yanındayız ve onların sürekli destekçisiyiz” dedi.

Iğdırlı iş adamlarından Muharrem Çeçen ise, “Iğdır'ımızın gelecekte önü parlak olduğu için Konya'dan buraya yatırım yapan Serin Dorse yönetimine teşekkür ederim. Bu yatırım ile nakliye alanında büyük sorun olan servis sorunu da son bulmuş olacak” şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL