Kahta'yı doğalgaz heyecanı sardı!

  • Ana Sayfa
  • Kahta'yı doğalgaz heyecanı sardı!
Kahta'yı doğalgaz heyecanı sardı!
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir süre başlayan doğalgaz çalışmalarında doğalgaz boru hattı döşeme aşamasına gelindi. Abone ol

Akmercan Doğalgaz dağıtım şirketi Kahta Belediyesi ile yaptığı protokol gereği boru hattı döşeme çalışmalarına start verdi.

Kahta Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Caddesi'nin new hampshire seo asfaltı sökülerek yerine kilitli parke taşı döşenmeye başlandı. Bu çalışmalarla birlikte Akmercan Doğalgaz dağıtım şirketi de Mustafa Kemal Caddesi'ne doğalgaz boru hattı döşemeye başladı.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, ileriki dönemde ilçeye gelecek olan doğalgaz nedeniyle bu yollarda tahribat olmasını engellemek için iki çalışmanın bir arada yürütüldüğünü belirterek, "Bu çalışma ile birlikte eksik olan hizmetlerimizi de tamamlamaya çalışıyoruz. Akmercan Doğalgaz Dağıtım şirketi de bu konuda duyarlılık göstererek Kahta'ya doğalgaz gelmeden önce çalışmalarına başladı. Kahta'da bu gün bu çalışma ile birlikte bir ilkin temelleri atıldı" dedi.

Akmercan Gaz Doğalgaz Dağıtım şirketi Genel Müdürü Oğuzhan Soysal, ilçeye ilk doğalgaz borularını döşediklerini belirterek, "Bu döşenen borular burada bulunan tüm binaların tüketimini karşılayacak borulardır. Kahta'da doğalgaz ana iletim hatları yok ama ana iletim hatları geldiği zaman bu güzelliği bozmadan arka taraflardan bağlantılar yaparak buradaki borularımıza da doğalgazı vereceğiz" dedi.



Kategori : GÜNCEL