Gebze'de skandal kaymakam şikayeti!

  • Ana Sayfa
  • Gebze'de skandal kaymakam şikayeti!
Gebze'de skandal kaymakam şikayeti!
Gebze'de skandal. Gebze Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü, Kaymakamı Büyükşehir Belediye Başkanına şikayet etti.Abone ol

Gebze Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü İsmail Kara, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'u Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na şikâyet etti.

Şikâyete muhtarlar derneği başkanı da destek verdi. Muhtar, "Gebze Kaymakamı sinirli. Kimse onu sevmiyor. Agresif tavırlarıyla personeli yıldırdı" dedi.

Demokrat Gebze gazetesinin haberine göre 10 yıldır Gebze Kaymakamlığı'nda özel kalem müdürü olarak görev yapan İsmail Kara büyük bir skandala imza attı. Olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. Rutin Perşembe spo georgia seo ru için Gebze´ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, sabah kahvaltısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve kent yöneticileriyle buluştu. Park Bahçeler Müdürlüğü´nde yapılan kahvaltıya Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ergin ve Gebze Kaymakamlığı özel kalem müdürü İsmail Kara da katıldı.

ÖNCE KULAĞINA FISILDADI

Kahvaltı esnasında muhtarlar derneği başkanı aynı zamanda Darıca Abdi İpekçi Mahallesi muhtarı Ömer Ergin, başkan İbrahim Karaosmanoğlu´nun kulağına eğilerek bir şeyler fısıldamaya başladı. Daha sonra masadaki kalabalığa dönen Ergin, "Gebze Kaymakamı sinirli. Kimse onu sevmiyor. Agresif tavırlarıyla personeli yıldırdı" dedi. Muhtar Ergin´in Kaymakam Salih Karabulut´u Başkan Karasomanoğlu´na şikayet ettiği böylece ortaya çıkmış olurken masada soğuk rüzgarlar esti. Sohbete müdahale eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Kaymakamımız çok iyi biri. Kendisi hakkında yanlış değerlendirmeler yapıyorsunuz" diyerek Ergin´i uyardı.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ AYNI MASADA

Kaymakam Salih Karabulut´un özel kalem müdürü olan Kara´nın muhtar Ergin´le birlikte şikayet için kahvaltıya geldiği öğrenilirken Başkan Karasomanoğlu, "Arkadaşlar bu konuların konuşma yeri kahvaltı masası değil" diyerek tepkisini ortaya koydu. Kahvaltı masasında soğuk rüzgarlar estiren sohbetten sonra İsmail Kara´nın gazetecilerin yanına gelerek, "Bu konuyu haber yapmayın" telkininde bulunduğu gözlendi.

ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM

Raporlu olduğu için işe gitmediği öğrenilen ve Kaymakam Karabulut´la tartışmalı olduğu kulislerde dolaşan İsmail Kara, "Ben kimseyi şikayet etmiyorum. Sadece artık Gebze Kaymakamlığı´nda çalışmak istemiyorum" dedi. İsmail Kara şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir birimde görev yapmak için Karaosmanoğlu dahil siyasi isimlerle görüşüyor. Muhtar Ergin´in bu konuyla ilgili hassasiyeti ise soru işareti oluşturuyor.



Kategori : GÜNCEL