Büyükerşen'den AK Parti'ye ağır itham!

  • Ana Sayfa
  • Büyükerşen'den AK Parti'ye ağır itham!
Büyükerşen'den AK Parti'ye ağır itham!
DSP'li Büyükerşen, pahalı beton kullandığı iddialarında bulunan AK Partililere öyle bir cevap verdi ki...Abone ol

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti İl Başkanı Salih Koca ve meclis üyelerinin pahalı beton fiyatı ödemesine ilişkin iddialarını önce yazılı bir açıklama ile eleştirdi.

Bu google ads uzmanı nunla yetinmeyen Büyükerşen'in sözlü açıklaması ise çok sert oldu. Büyükerşen AK Partilileri teknik bilgilerden yoksun olmakla suçları "tam bir kara cehalet" suçlamasında bulundu.

Prof. Dr. Büyükerşen, AK Parti İl Başkanı ve meclis üyelerinin pahalı beton fiyatı ödemesine ilişkin iddiaları üzerine yaptığı açıklamada, "AK Parti İl Başkanı ve belediye meclis üyelerinin önceki iddialarını 'bilgisizlikten kaynaklanan cehalet' olarak nitelemiştik. Şimdi ki (eski iddiaları) olan beton fiyatı konusu ise, teknik bilgilerden de yoksun olduklarını gösteren, tam bir kara cehalettir" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Salih Koca, meclis üyeleriyle birlikte yaptığı açıklamada, belediye şirketi İmar İnşaat A.Ş.'nin Büyükşehir'e yaptığı işlerde beton fiyatlarının aşırı derecede yüksek faturalandırıldığını ve inceledikleri iki işte kamunun en az 3 milyon 541 bin 977 lira zarara uğratıldığını tespit ettiklerini iddia ederek, savcıları göreve çağırmıştı.



Kategori : GÜNCEL