CHP küskünleri geri istiyor!

CHP küskünleri geri istiyor!
CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba küskünleri partiye kazandırmak için harekete geçti.Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Teşkilatı İl Başkanı Veli Ağbaba tarafından başlatılan ve küskünlerin partiye tekrar kazandırılmasının yanı sıra üye sayısını artırma amacıyla "Büyük Buluşma"nın töreninin dö hotel reklamları rdüncüsü Yeşilyurt İlçesi Yakınca Beldesinde gerçekleştirildi.

Belde merkezinde yapılan törene İl başkanı Veli Ağbaba, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı İnci Turfanda, İlçe ve Belde Belediye İl Genel Meclisi üyeleri Vahap Altınok, Deniz Kayıkçı, İlçe, belde ve belediye başkanları, Yeşilyut ve Konak Belediye eski başkanları Soysal Kekevi Mustafa Çicek, Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) başkanı İbrahim Güngör, muhtarlar, partililer ve çok sayıda belde sakini katıldı.
Büyük buluşmada bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, "Bu büyük buluşmalar sadece Malatya için değil, tüm Türkiye için örnek bir etkinliktir örnek bir buluşmadır.

Bizler ve burada bulunan CHP'nin sevgili dostlarının amacı, küçük hesapları hayata geçirmek değil, Yakınca'nın, Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceğinde söz sahibi olarak kuracağımız Yerel İktidarlarla Merkezi İktidara yürümektir" dedi.



Kategori : GÜNCEL