Çevre eğitim tırı yollara düştü

  • Ana Sayfa
  • Çevre eğitim tırı yollara düştü
Çevre eğitim tırı yollara düştü
Çevre ve Orman Bakanlığı'nın seyyar eğitim TIR'ı, çevre bilinci ve orman sevgisinin geliştirilmesi amacıyla Afyonkarahisar'a geldi. Abone ol

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın seyyar eğitim TIR'ı, çevre bilinci ve orman sevgisinin geliştirilmesi amacıyla Afyonkarahisar'a geldi.

81 ili dolaşmak üzere Ankara'dan yola çıkan Çevre ve Orman Bakanlığı'nın 5 seyyar couchsurfing reklam tanıtım aracından biri Afyonkarahisar'a geldi. Atatürk Stadı'na getirilen TIR'da, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın çalışmalarının tanıtımı yapıldı, slayt gösterisi sunuldu ve Sincap Çocuk Tiyatrosu gösteri gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga da aracı ziyaret ederek, bilgi aldı.

Tır, Afyonkarahisar'da Zeyland Alışveriş Merkezi'nde de tanıtım yaptıktan sonra yarın Sinanpaşa ilçesine geçecek ve oradan da Uşak iline gidecek. Bakanlık tarafından geliştirilen proje kapsamında 5 adet seyyar eğitim aracı, bakanlığın yürütülen faaliyetlerin kamuoyuna tam olarak aktarılabilmesi, çevre bilinci ve orman sevgisinin geliştirilmesi maksadıyla 22 Nisan-18 Haziran 2010 tarihleri arasında 81 ili ziyaret edecek.

Proje kapsamında, su kaynaklarının israf edilmeden kullanılması, temiz bir çevre için yapılan çalışmalara katılımın sağlanması, vatandaşların gerekli bireysel tedbirleri alması ile bakanlık ve bağlı genel müdürlüklerinin tamamladıkları ve halen yürütmekte oldukları projelerin vatandaşlara anlatılması, projelere dair görüş ve önerilerinin alınması hedefleniyor.



Kategori : GÜNCEL