İster asarsın ister kesersin

İster asarsın ister kesersin
Başbakan Erdoğan'ın yetkiyi devrettiği 4. sınıf öğrencisine söylediği sözler çok ilginç karşılandı.Abone olBaşbakan Erdoğan, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Elgin Koçubaba'ya bırakırken, "Artık yetki sende. İster asarsın, ister kesersin" şekli delaware seo nde konuştu.

İşte bu sözler bugün gazetelerin birinci sayfalarına taşındı.. Gazeteler Erdoğan'ın bu sözünü başlıklarında kullandılar. Tartışma konusu olabilecek bu sözler Erdoğan ile minik öğrenci arasındaki diğer renkli diyalogların önüne geçti..

Başbakan Erdoğan koltuğunu devretmeden önce Türkiye'nin dünyadaki yeri, Türkiye ekonomisi gibi çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının ardından ise 'Artık ben çok yoruldum. Koltuğumu Başbakan'a bırakıyorum' dedi. Elgin Koçubaba ise heyecanlanarak Başbakan Erdoğan’a döndü ve ‘Ben konuşmama başlayayım mı’ diye sordu.

Başbakan Erdoğan ‘Yetki artık senin. . Her şey sende’ diyerek ilginç bir cevap verdi. Başbakan Elgin Koçubaba, konuşmasının ardından çeşitli bakanlara da talimatlar verdi.



Kategori : POLİTİKA