Bu kadarına da pes! Sahte otomobil fuarı

  • Ana Sayfa
  • Bu kadarına da pes! Sahte otomobil fuarı
Bu kadarına da pes! Sahte otomobil fuarı
Çinli otomobil firmaları MiniCooper ve Jaguar'ı kopyalamakla kalmadı, 2015'te görücüye çıkacak araçlarını sergiledilerAbone ol

Çinli otomobil firmaları, Minicooper ile Jaguar'ları kopyalamakla kalmadı, 2015 yılında piyasaya sürecekleri modelleri Pekin'de görücüye çıkardı.

Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı bu sene pek çok ilke imza atıyor. Fuarda gövde gösterisi yapan Çinli otomobi yazılım uzman l firmaları, taklitler kadar 'kendi' geliştirdikleri yeni modellerle de ilgi odağı oldu.

Fuarı gezen gazetecileri bu kez sadece taklit Minicooper ya da Jaguar'lar değil, 2015 model araçlar da karşıladı. Dersini iyi çalışan Çinli otomobil üreticileri, söz konusu modellerin hibrit ve elektrikli modellerini de aynı zamanda piyasaya sürecek.

Çin'in otomobil alanında uluslararası üne sahip oto fuarı kapılarını özel davetlileri ve basın mensuplarına açtı. Resmi açılışı 25 Nisan'da yapılacak fuarda en büyük alanları yine Çinli firmalar kaplıyor. Ünlü şirketler, stantlarında halihazırda yollarda seyreden ve 2011'de piyasaya sürecekleri modelleri sergilerken, Çinli firmalar önümüzdeki 5 yıl için 'tasarladıkları' arabaları da vitrine çıkarıyor.

Pekin Otoshow'un bu yıl 11.si düzenleniyor. Fuarda dünya genelinde 8, Asya'da ise 18 araç ilk defa sergileniyor. Bine yakın standın açıldığı fuarda, 89 stantta yeni modeller vitrine çıkarılmış durumda. Ev sahibi Çin, 75 standda ürünlerini dünyaya tanıtıyor. 14 standda da Çin'de üretim yapan uluslararası firmaların ürünleri yer alıyor. Çinli üreticiler, 2010 model 35 araç, 65 tane de konsept araç sergiliyor.



Kategori : GÜNCEL