MHP'nin tavrı Şahin'i fena kızdırdı

  • Ana Sayfa
  • MHP'nin tavrı Şahin'i fena kızdırdı
MHP'nin tavrı Şahin'i fena kızdırdı
Meclis Başkanı Şahin ile MHP arasında dün gece restleşme vardı. Şahin'in kızınca MHP'liler protesto etti.Abone ol

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, konuşması sırasında konu dışına çıktığı gerekçesiyle MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın sözünü keserek, mikrofonu kapattı. MHP'li milletvekilleri bu kararı, hair transplant cost in turkey sıra kapaklarına vurarak protesto etti.

TBMM Genel Kurulunda, Anayasa değişikliği teklifinin, Anayasa Mahkemesinin yapısına ilişkin düzenlemeler içeren 17. maddesi üzerine yapılan oturum gergin geçti.

ŞANDIR SÖZÜ AÇILIMA GETİRİNCE

Daha sonra kürsüye gelen MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''Demokratik açılım, kardeşlik ve milli birlik projesi'' olarak adlandırdığı projeyi, başından beri ''yıkım projesi'' olarak adlandırdıklarını söyledi. Şandır, bu projenin, ileride ülkeyi yıkmaya götüreceğini söylediklerini belirtti.

TBMM Başkanı Şahin, Şandır'ı konu dışına çıktığı gerekçesiyle uyardı. Konuşmasına devam etmesi üzerine Şahin, Şandır'ın sözünü kesti ve mikrofonu kapatarak yerine geçmesini istedi.

MHP'li milletvekilleri, sıra kapaklarına vurarak Şahin'in bu tutumunu protesto etti. Tartışmanın uzaması üzerine, Şahin birleşime ara verdi.



Kategori : POLİTİKA