Şoför eylemi TÜPRAŞ'ı boş bıraktı!

  • Ana Sayfa
  • Şoför eylemi TÜPRAŞ'ı boş bıraktı!
Şoför eylemi TÜPRAŞ'ı boş bıraktı!
Yakıt taşımacılığı yapan tanker şoförleri ile Tüpraş Batman Rafinerisi arasında yaşanan sıra tartışması nedeni ile şoförler eylem yaptı. Abone olŞoförler dolum sahasında bulunan tankerlerini boş olarak rafineriden çıkararak parklara çekti. Eylem nedeni ile trafikte sık sık aksama yaşandı.

Tankerlerle dolu olan rafineri sahası ise eylem dolayısıyla boş kaldı. Gece yarısı rafineriye gelme Silis kumu k zorunda kalan şoförler daha önce uygulanan sisteme dönülmesini istedi. Rafineri kapısında toplanan şoförler ile polis arasında trafik aksadığı gerekçesi ile kısa süreli tartışma yaşandı. Serdar Duygulu isimli şoför tüm araçlarını dolumdan boş çıkardıklarını, sadece eski sisteme dönmek istediklerini kaydetti.

Ahmet Demir, isimli şoför ise, "Bu yıl yapılan uygulamadan memnun değiliz. Gece 12.00'de gelip sıra alın diyorlar ve sabah 8.00'de tekrar burada olmamızı istiyorlar. Burada olmayanların da sıralarını iptal ediyorlar. Geçen sene biz daha rahattık. Gelip sıramızı alıp gidiyorduk. Sonraki gün gelip yüklememizi yapıp yola çıkıyorduk. Bu sistem ile bütün arkadaşlar gece kapıya yığılıyor. Birbirimize haksızlık yapıyoruz. Çevredeki vatandaşları rahatsız ediyoruz.

İlla ki burada oturan insanlar seslerden rahatsız oluyor. Biz bugün rafineriden yükleme yapmıyoruz. Rafineriyi boşalttık. Arkadaşlar ile ortak bir karar aldık. Arabalarımızı garajlara çektik. Bu eylem yetkili arkadaşlar çözüm bulmasa gerekli yerlere müracaat etmeyi düşünüyoruz. Fazla bir talebimiz de yok. Bir taşkınlığa da meydan vermiyoruz. Derdimizi dinleyecek birini bekliyoruz" dedi.



Kategori : GÜNCEL