AK Parti'den Didim'e müjde!

AK Parti'den Didim'e müjde!
AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, Didim’de kamu ve özel sektör işbirliği tarafından gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.Abone ol

AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk sağlık, eğitim ve ulaştırma anlamında Didim’e devlet ve özel sektör eliyle yatırımlar yapılacağını müjdelerken, yatırımların hızlanması için bürokratik engelleri de bertaraf edeceklerini söyledi.

Öztürk İlçede sağlık anlamındaki yatırımlarla ilgili olarak “Çok yakın zamanda Didim, sağlık alanında yapılacak tarihi yatırımlarla, medikal kulvarda yıllardır eksikliği hissedilen açıklarını giderecektir. Öncelikle Didim Devlet Hastanesi’nde yaz sezonunda kalabalıklaşan ilçe n best hair transplant in turkeyhair transplant in turkey üfusuna eksiksiz hizmet verebilme amacıyla uzman ve pratisyen doktor temini gerçekleştirilecektir.Bu arada gerek hastanemiz döner sermayesinden, gerekse devlet bütçesinden sağlanan maddi imkânlarla hastanemizdeki eksik tıbbi cihaz ve malzemeler de yine çok yakın zamanda tamamlanmak üzeredir. Sağlık kulvarındaki önemli gelişmelerden birisi de yakında başlatılacak.

Aile Hekimliği’nde gerçekleştirilecektir. Bu sevindirici gelişmelerle birlikte, müjdesini vermek isterim ki, Aralık 2010 tarihinde Efeler Mahallesi’ne bir Sağlık Ocağı ile Merkez Sağlık Ocağı Lojmanları’nın olduğu yere ek yeni bir bina yapılacaktır” dedi. Öztürk, Didim’in kente yakışır iki adet yola da kavuşacağını kaydederek, “İlçemiz Didim, bir turizm kentine yakışır iki adet yola kavuşacak ve kentimizin giriş-çıkış yolları olan Akyeniköy-Didim ve Didim-Bodrum otoyolları çift şeritli olarak asfaltlanacaktır. Bu yollar bir taraftan kentimizi komşu ilçelere bağlarken, diğer yandan da gönülleri ve ticareti birleştirecektir” diye konuştu.

Eğitim anlamında yeni okulların müjdesini veren Öztürk, “Çok yakında Selçuk Özsoy Okulu’nun bahçesine prefabrik bir ek bina daha yaptırıyoruz. Ayrıca Vilayetler Birliği bütçesinden temin edilen kaynaklarla Didim AK Parti sayesinde bir anaokulu daha kazanmak üzeredir. Bu anaokulunun ihalesi yapılmak üzeredir. Çağdaş eğitimin tesisi amacıyla, Cumhuriyet Mahallesi’ne Otogar’ın arkasına 24 derslikli bir okul binasının temeli de yakında atılacaktır. Yine ilçe yönetimi olarak yakından takip ettiğimiz ve yapımı için uğraştığımız bir konu da Kruvazör Limanı’dır” şeklinde konuştu.

Öztürk, yapılmasına sebep oldukları tesisleri bundan sonra halka açıklayacaklarını ve birilerinin sahiplenmesine izin vermeyeceklerini savunarak, şunları söyledi: “AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak bizim hedefimiz de hiçbir Didimlinin mahzun olmayacağını, sahipsiz kalmayacağı bir Didim yaratmaktır. Didim gelecek nesillere müreffeh, zengin ve sağlıklı gelişen turistik bir ilçe olarak miras bırakılmalıdır. Ben Didim’in aydınlık geleceğine sonuna kadar inanıyorum”



Kategori : GÜNCEL