Beylikdüzü çocukları bağrına bastı

  • Ana Sayfa
  • Beylikdüzü çocukları bağrına bastı
Beylikdüzü çocukları bağrına bastı
Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan'da ülkemize gelen yabancı öğrencilerini ağırladı. Abone ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İhlas Koleji ve Beylikdüzü Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali”, İhlas Koleji tarafından ülkemize davet edilen Slovakya, Gürcistan ve Bulgaristan folklor ekipleri adına verilen veda yemeği ile sona erdi.

Beylikdüzü Sosyal Tesisleri’nde verilen veda yemeğine, Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Slovakya İstanbul Başkonsolosu Jozef Sestak, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Özel Marmaraevleri İhlas İlköğretim Okulu Müdürü Sebah hair transplant cost in turkey attin Kazaz ve misafir ülkelerden gelen folklor ekipleri katıldılar.

Resepsiyonun konuklarından Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş konuşmasına herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladı. “23 Nisan Uluslar arası Çocuk festivali için uzak yollardan gelerek aramızda bulunan değerli misafirlerimize ve organizasyondaki emeklerinden dolayı İhlas Koleji’ne teşekkür ederim. Tüm dünya çocuklarının bayramı olan bugünde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın dostluk ve barış içinde kalmasını temenni ediyorum.” diyen Odabaş, bu organizasyonlarla ülkeler arasındaki yakınlaşmanın artacağına dikkat çekti.

Sıcak ortamda geçen veda yemeğinde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, etkinliklere katılan misafir ülkelere teşekkür etti. Konuşmasına üç ülke dilinde “hoş geldiniz” diyerek başlayan Uzun, kendilerini İstanbul’da ve özellikle Beylikdüzü’nde görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Dünya barışını simgeleyen böylesine güzel bir günde birlikte olmaktan duyduğu coşkuyu dile getiren Uzun, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sadece Türk çocuklarının değil, tüm dünya çocuklarının bayramıdır, dünya barışının tesisi için çocuklarımızın böyle günlerde birlikte olmaları mutluluk vericidir.” dedi.

Sözlerine bu etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan Beylikdüzü İlçe Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da, özellikle İhlas Koleji’ne bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için minnettar olduklarını söyledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a festivale katkılarından dolayı teşekkür eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, önümüzdeki senelerde de bu organizasyonun devam etmesini temenni ettiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından sahneye davet edilen misafir ülkelerin temsilcilerine 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali’ne katılımları adına birer plaket takdim edildi. Misafir ülkelerin temsilcileri yaptıkları kısa konuşmalarda İstanbul’da bulunmaktan çok mutlu olduklarını görmüş oldukları ilgiden ve misafirperverlikten dolayı İhlas Koleji öğrenci, öğretmen ve idarecilerine teşekkür ettiler. Plaket töreninin ardından, karşılıklı verilen hediyelerle veda yemeği sona erdi.



Kategori : GÜNCEL