92'lik dede başkandan karı istedi

  • Ana Sayfa
  • 92'lik dede başkandan karı istedi
92'lik dede başkandan karı istedi
Züğürt Ağa'nın belleklerden silinmeyen "Ben garı istiyem garı" repliği Eskişehir'de hayat buldu. 92'lik dede başkana eş için yalvardı.Abone ol

Yavuz Tuğrul'un hafızalardan silinmeyen Züğürt Ağa filminde, "Ben garı istiyem garı" repliği ile unutulmayan Ağa Eskişehir'de hayat buldu. 92'lik dede, köylerine gelen belediye başkanından eş istedi

Selçukluların il yerleşim yerlerinden olan Eskişehir'in Uludere köyünde ikamet eden cinsel kahve 92 yaşındaki Halil İbrahim Kemanici, sorunlarını dinlemeye gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'tan eş istedi.

"Yalnız yaşamak zor. Bana bir eş bul" diyen Kemanici'ye Ataç, belediye başkanı olarak eş sorununa bir çözüm bulacağını kaydetti.

İlginç diyalog belediye başkanının köy meydanında vatandaşların sorunlarını dinlerken yaşandı. Başkan Ataç'tan Halil İbrahim Kemanici (92) adlı bir kişi eş istedi.

50 YAŞINI GEÇMESİN

Köylülerin sorunlarını dinlediği sırada Başkan Ataç'ın yanına gelen Kemanici dede, " Sen bizim sorunlarımızı, sıkıntılarımızı çözmeye geldin. Benim de eş sorunum var. O zaman bana bir eş bul. Ama 50 yaşını geçmesin. Yalnız yaşamak zor oluyor." dedi.

Eşini 11 ay önce kaybeden Kemanici'nin bu isteğine Başkan Ataç, "Madem belediye başkanıyız, herkesin sorunuyla ilgileniyoruz. Senin eş sorununla da ilgileneceğim. Sana bir eş bulacağım." karşılığını verdi.

Bu diyalog köylüleri kahkahaya boğdu. 92 yaşında olmasına rağmen gözlük kullanmadığını ve hiç hastalanmadığını belirten Kemanici, çocuklarıyla birlikte kaldığını vurgulayarak, "Ben bir eş bulup onunla hayatımı devam ettirmek istiyorum. Kendi evimde eşimle birlikte hayatımı sürdürmek istiyorum. Çocuklarım da olsa kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum." ifadesini kullandı.



Kategori : GÜNCEL