Kırıkkanat yine Kürtleri aşağıladı

  • Ana Sayfa
  • Kırıkkanat yine Kürtleri aşağıladı
Kırıkkanat yine Kürtleri aşağıladı
Daha önce de Kürtlere ağır hakaretlerde bulunan Vatan yazarı Mine Kırıkkanat, Siirt'teki olayları fırsat bilerek yine Kürtleri aşağıladı.Abone ol

Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi'nin konuğu Vatan gazetesinin sivri dilli kadın yazarı Mine Kırıkkanat'tı... Kırıkkanat canlı yayında lafını hiç esirgemedi ve AK Partilileri kızdıracak sözler söyledi.

BEN BUNLARLA KAHVALTI ETMEM

Gazeteciler.com sitesinin hab capelli erine göre laf, Başbakan Erdoğan'ın yazarlarla yaptığı kahvaltılı toplantıdan açıldı. Mine Kırıkkanat bu toplantıya davet edilen yazarlardan olmamış. "Zaten etselerde gitmezdim" deyip, sert konuştu; "Başkasının kahvaltısına giderdim de onlarınkine gitmem. Çünkü aramızda dünya kadar fark var. Ben çok daha halk adamıyım. Simitçiyle kahvaltı ederim de bunlarla etmem".

AK Parti yerine CHP iktidarda olsaydı, Baykal'ın da kendisini kahvaltıya davet etmeyeceğini belirten Kırıkkanat, "Çağırmazdı çünkü ben muhalefetten yana bile değilim" dedi...

ONLARIN HANIMLARI GİBİ PARAYI....

Kendisine "seçkin" denilmesine kızmadığını belirten Mine Kırıkkanat,

DAHA ÖNCE DE BUNA BENZER HAKARETLERDE BULUNMUŞTU

Mine Kırıkkanat bu tür sözleri ilk kez kullanmıyor. Daha önce halka "kıllı, donlu, göbekli" diyerek aşağılayan Vatan Yazarı Mine Kırıkkanat, bir başka konuşmasında ise kürtlere yönelik inanılmaz hakaretlerde bulunmuştu.

İşke Kırıkkanat'ın daha önce Kürtler hakkında söylediği bazı hakaret içerici sözler:

- "Vergi vermiyorlar. Elektrik bedava. Biji APO diye de bağırıyorlar. Aymaz devlet PKK'ya adam yetiştirsinler diye bunlara para yardımı yapıyor"

- 10 tane karı, 40 tane çocuk." Bunun neresi gelenek bana söyler misiniz?

Kategori : GÜNCEL