Arslan'ın babasından sarsıcı açıklama!

  • Ana Sayfa
  • Arslan'ın babasından sarsıcı açıklama!
Arslan'ın babasından sarsıcı açıklama!
Danıştay saldırısı zanlısı Alparslan Arslan'ın babası İdris Arslan, saldırının oğlunun tek başına yapacağı iş olmadığını belirtti. Abone ol

Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan’ın babası İdris Arslan’dan şok açıklamalar:“Danıştay saldırısı Alparslan Arsla ekrem seyfullah n’ın tek başına yapacağı iş değil. Danıştay saldırısı organize bir iş. Danıştay saldırısında OYAK vardır. Belki Emniyet’in bazı şahısları vardır, hepsinin ötesinde Ergenekon vardır. Alparslan Arslan gidecek, kamera kayıtlarına müdahale edecek, mümkün mü? Alparslan Arslan Danıştay binasından x-Ray cihazından geçerken silah ötüyor, buna rağmen Alparslan Arslan’ın üzeri aranmıyor. Emin Çölaşan’ın eşi Tansel Çölaşan, sanki erkenden kendisine bilgi verilmiş gibi yönlendirmeyle, ‘Saldırgan, tekbir getirerek ateş etti’ dedi.

Yaralanan Danıştay 2. Daire üyesi Ayfer Hanım, bunu yalanladı. Demek ki burada manipülasyon var. Demek ki, bu iş en ince ayrıntısına kadar önceden düşünülmüş, hesaplanmış, planlanmış, gerekli yerlere elemanlar yerleştirilmiş, kimin ne konuşacağı ve kimin ne yapacağı önceden düzenlenmiş…”



Kategori : GÜNCEL