Bu maçın galibi İstanbul olacak

  • Ana Sayfa
  • Bu maçın galibi İstanbul olacak
Bu maçın galibi İstanbul olacak
Boğaziçi Köprüsü, ağustos ayında sporun büyülü gücünü kanıtlayan dev bir buluşmaya sahne olacak. Abone olDünyanın iki süper gücü, Boğaziçi Köprüsü'nde kozlarını paylaşacak. ABD  ve Çin'in milli basketbol takımları, Asya ve Avrupa'yı birleştiren köprünün üzerinde ma trapianto di capelli in turchia ça çıkacak, kazanan '2010 Kültür Başkenti' İstanbul olacak.

Boğaziçi Köprüsü, ağustos ayında sporun büyülü gücünü kanıtlayan dev bir buluşmaya sahne olacak. 'İstanbul 2010 Kültür Başkenti' etkinlikleri çerçevesinde dünyanın iki süper gücü ABD ve Çin'in, A milli basketbol takımları, Boğaziçi Köprüsü'nde tarihi bir maç gerçekleştirecek. Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan köprünün tam orta noktasında yapılacak maç tüm dünyaya naklen yayınlanacak.

Trafiğe kapanacak olan Boğaziçi Köprüsü'nde, Uluslararası Basketbol Federasyonu standartlarına uygun bir basketbol sahası kurulacak. Organizasyonun sponsorluğunu, dünyaca ünlü spor giyim markası 'Nike' üstlendi. Bir süre önce Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile görüşen Nike yetkilileri, proje konusunda bilgi verdi.



Kategori : GÜNCEL