En iddialı alışveriş sitesi yayında

  • Ana Sayfa
  • En iddialı alışveriş sitesi yayında
En iddialı alışveriş sitesi yayında
Elektronik şans oyunları sektörünün Türkiye’deki lideri Bilyoner.com, üyelerine ayrıcalıklı alışveriş imkanı sunduğu yeni alışveriş portalı BilyonerShop.com’u duyurdu! Abone ol

Sporseverler alışveriş sitelerine kavuştu. Bilyoner.com’un hayata geçirdiği BilyonerShop.com, oyun konsollarından kondisyon aletlerine, tıraş makinelerinden cep telefonlarına, LCD TV’lerden navigasyon cihazlarına 3.000’in üzerinde ürünü üyeleriyle buluşturuyor. BilyonerShop.com, tüm sporseverleri ayrıcalıklı bir alışve fosforlu kalem rişin keyfini çıkarmaya davet ediyor!

Elektronik şans oyunları sektörünün Türkiye’deki lideri Bilyoner.com, üyelerine ayrıcalıklı alışveriş imkanı sunduğu yeni alışveriş portalı BilyonerShop.com’u duyurdu! Kapılarını binlerce ürün çeşidiyle açan BilyonerShop.com, e-ticaret sektöründe de başarılı olacağının sinyallerini şimdiden veriyor. Bilyoner.com üyeleri için özel olarak hazırlanmış bir alışveriş portalı olan BilyonerShop.com, üyelere özel fırsatlar sunuyor.

BilyonerShop.com, Telekom, Bilgisayar, Fotoğraf Video Kamera, Ses ve Görüntü, Kişisel Bakım, Oyun Hobi, Beyaz Eşya, Pil ve Spor adlı kategoriler altında oyun konsollarından kondisyon aletlerine, tıraş makinelerinden cep telefonlarına, LCD TV’lerden navigasyon cihazlarına 3.000’in üzerinde teknoloji ürününü üyeleriyle buluşturuyor. Hızlı ve kolay bir alışveriş imkanı sunan BilyonerShop.com, her gün yeni bir fırsat ürünüyle ve üyeye özel sunulan fırsatlarla ayrıcalıklı bir alışveriş ortamı yaratıyor. Dahası BilyonerShop.com’da bulunan tüm ürünler Teknosa güvencesi ile üyelere ulaştırılıyor.

Bilyoner.com üyeleri için yeni bir üyelik gerekmiyor

Ocak ayının sonlarında faaliyet göstermeye başlayan sitede mevcut Bilyoner.com üyeleri doğrudan Bilyoner.com üye numaraları ve şifreleri ile giriş yapabiliyor. Bilyoner.com üyesi olmayanlar da üyelik sayfasındaki kısa formu doldurarak BilyonerShop'a üye olabiliyor ve burada verilen üye numarası ve şifreyle Bilyoner.com’a girip oyunlara katılabiliyor.



Kategori : EKONOMİ