Sinop'ta polisten huzur denetimi

Sinop'ta polisten huzur denetimi
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından umuma açık mekanlarda içki ve sigara denetimi yapıldı.Abone ol

'155 Polis İmdat' ve e-mail yoluyla emniyete gelen ihbar ve şikayetleri değerlendiren Sinop İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, kent merkezindeki bazı bar, kafe, kahvehane, lokanta ve diğer umuma açık yerlerde içki ve sigara yasağıyla ilgili denetim yaptı.

Mendi hair transplant turkey before and after rek, kütüphane, Karakum yolu, Radar tepe, parklar ve diğer umuma mahsus açık alanlarda aşırı alkol alarak çevreyi rahatsız eden şahıslarla ilgili de uygulama yapan ekipler gerekli uyarılarda da bulundu.Uygulamaların rutin olarak sürdüğünü belirten İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Sinop'un Türkiye'nin en huzurlu illerinin başında geldiğini söyledi. Demirci, "Uygulamamız kapsamında; suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü silah, kesici, delici aletler ile bağımlılık yapan ve zararlı olan maddelerin ele geçirilmesi, aranan şahısların tespiti ve yakalanmaları, umuma açık ve umuma mahsus yerlerde kurallara uyulmasının sağlanması, genel ahlak ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunmasına yönelik kontrollerimiz sürüyor.

İlimizin turizm alanındaki gelişmelerini olumsuz yönde etkileyebilecek faktörlerin engellenerek var olan huzur ve güven ortamının devamı için yaptığımız son kontrollerde de herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadı. Vatandaşlarımızdan gelebilecek şikayet, ihbar ve öneriler de dikkate alınarak denetim ve kontrollere devam edilmekte" dedi.



Kategori : GÜNCEL